06 / 05 / 2024

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Kimin

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Kimin

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Azim Kahraman tarafından 10 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Duran tarafından kuruldu.

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ülker tarafıjndan kuruldu.

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sevim tarafından kuruldu.

Çakan2023 İnşaat Nakliye Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakan2023 İnşaat Nakliye Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çakan tarafından kuruldu.

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi Ataşehir'de Emre Ergüney tarafından kuruldu.

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat İntepeler tarafından kuruldu.

İlkler67 Metal Elektrik İnşaat Tekstil Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkler67 Metal Elektrik İnşaat Tekstil Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kayaduman tarafından kuruldu.

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Kimin Haberi

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Kimin


Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de Azim Kahraman tarafından kuruldu.


Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ KONU MADDE 3-Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1-  Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 2-      Türkiye sınırları içinde veya...