06 / 05 / 2024

ağustosta en az konut satışı nerede yapıldı

ağustosta en az konut satışı nerede yapıldı

TÜİK, ilçelerin Ağustos ayı konut satışlarını açıkladı. Buna göre İstanbul'da en az konut satışı Beykoz'da gerçekleşti.

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Milletvekili Genç: 'Asgari ücret en az 20 bin lira olmalı!'

2024 Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, asgari ücretin en az 20 bin Türk Lirası olması gerektiğini söyledi.

Yapay zekanın ele alacağı 20 meslek grubu açıklandı! En az çatı ustaları, inşaatçılar ve sıvacılar etkileniyor...

Günümüzde, yapay zeka modellerinin artması ve popülaritesinin hızla bir biçimde ile profesyonel dünyada ciddi endişeler ortaya çıkmaktadır. İşte yapay zekanın en az ve en fazla etkileyeceği meslek grupları ve haberin detayları...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Asgari ücret en az 15 bin TL olacak! Milyonların beklediği haber geldi! Asgari ücretliler dikkat!

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü 2024 yılında yapılacak olan zamma çevrildi. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar ''2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret yeni yılda ne olur?'' sorularını araştırırken Ekonomist Muhammet Bayram'dan asgari ücret '' en az 15 bin TL olacak'' açıklaması geldi.

İŞKUR resmen duyurdu! 64 bin personel alınacak! En az ilkokul mezunu! Başvuru tarihi açıklandı! Hemen başvurun!

İŞKUR, 81 il için en az ilkokul mezunu toplamda 64 bin 363 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru tarihi ve başvuru için gerekli şartlar belli oldu. Hemen başvurun. İşte detaylar...

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, 6 Şubat’taki deprem felaketinin artçılarının en az 3 sene daha süreceğini belirtti. Mersin’in kuzeyinde kalan Çamyayla’ya da vurgu yapan Perinçek, “Bana öyle geliyor ki önümüzdeki dönemlerde Çamyayla’da da bir deprem meydana gelecek” dedi.

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

ağustosta en az konut satışı nerede yapıldı Haberi

ağustosta en az konut satışı nerede yapıldı

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK), her ay açıkladığı Konut Satış istatistikleri kapsamında geçen aydan itibaren ilçelere ait verileri de açıklamaya başladı. Buna göre, Türkiye genelinde en çok satışın yapıldığı şehir olan İstanbul'da en çok tapu devrinin olduğu bölgelerin ağırlıklı olarak markalı konutların inşa edildiği ilçeler olduğu ortaya çıktı. Bir dönem imar sorunlarıyla gündemde olan Esenyurt, İstanbul'da en çok konut satışının yapıldığı ilçe oldu. Bu yılın 8 ayında 26 bin 594, Ağustos ayında da 3 bin 124 tapu işleminin yapıldığı Esenyurt, en yakın rakiplerine de büyük fark attı. İstanbul'da en az konutun satıldığı ilçe ise hem yıllık hem de aylık bazda değişmedi ve Beykoz olarak kayıtlara geçti. İstanbul'da Esenyurt'un ilk sırada çıkmasında imar sorunlarının çözüldükten sonra tapu işlemlerinin toplu bir şekilde...