28 / 04 / 2024

Ağva Sahil Düzenleme Projesi son durum

Ağva Sahil Düzenleme Projesi son durum

Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başlanan Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi son şeklini alıyor!

Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başladığımız Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Ağva’ya önemli bir turizm destinasyonu daha kazandıracak olan ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon’ projesinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. İşte Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum...

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörünün ve projelerin önünü açacak yeni düzenleme!

Konut piyasasında planlanan yeni düzenlemelerle gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılacak.

Kredi kartında flaş düzenleme! Kısıtlanıyor mu? Ekonomistler olasılıkları peş peşe sıraladı

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartı kullanımındaki artışlara dikkat çekerek düzenleme gelebileceğini açıkladı.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Yabancıya konut satışında yasal düzenleme talebi! Artık altın vize konuşulmalı!

Sektör temsilcileri yabancıya konut satışı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda yabancıya konut satışında yasal düzenleme talebi geldi. İşte ayrıntılar...

Deprem sigortasında sil baştan düzenleme: Şartlar değişti, fiyat ve teminatlar arttı!

Deprem sigortasının şartları sil baştan değişti. Fiyat ve teminatlar artarken, yeni düzenleme 1 Ağustos itibariyle uygulamaya alındı.

'Sıfır araç yok' diyenler yandı! Araç satışlarında yeni düzenleme resmen açıklandı!

Sıfır araç alırken  milyonlarca vatandaşın yaşadığı sorunlar üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. 'Sıfır araç yok' diyenler yandı! İşte araç satışlarında yeni düzenleme...

Fahiş kira fiyatlarına son! Yasal düzenleme sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş kira fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Erdoğan, yasal düzenleme sinyali verdi.

Çiftçiler dikkat! Afet bölgelerinde borç ertelemesine yeni düzenleme! Ziraat Bankası ve Tarım Kredi.. Peş peşe açıklandı

Çiftçiler dikkat! Afet bölgelerinde borç ertelemesine yeni düzenleme! Ziraat Bankası ve Tarım Kredi.. Peş peşe açıklandı

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Ücretli öğretmenler ve uzman askerlere müjde verildi! Resmen açıklandı! Yeni düzenleme geliyor!

Sözleşmeli personele kadro verilmesine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanırken, kapsam dışında kalan 140 bin personele kadro yolu açıldı. İşte detaylar...

Ağva Sahil Düzenleme Projesi son durum Haberi

Ağva Sahil Düzenleme Projesi son durum


Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başlanan Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı. İstanbul’un önemli turizm bölgelerinden olan Ağva’da 149.000 metrekare alan içerisinde gerçekleştirilen proje ile büyük bir destinasyon sağlanacak. Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının inşaat süreçlerinde sona gelindi.


4 Mevsim Yaşanabilir Şile! 


Sloganı ile yola çıkan Şile Belediyesi hayata geçirdiği projelerle verdiği sözlerin arkasında durduğunu gösteriyor. Şile’de Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ile Liman Yenileme Projesi çalışmaları devam ederken Ağva’da da Sahil Düzenleme projesi ile çeşitli aktivitelerin yaşanacağı, spor alanlarının ve sosyal tesislerin bulunduğu dört mevsim hizmet verebilen bir alan inşa ediliyor.


Yapılan çalışmayla Ağva, modern ve estetik bir görünüme kavuşurken, vatandaşların rahatlıkla faydalanabileceği, dört mevsim yaşayan bir alana dönüşecek. Hummalı bir çalışma içerisinde...