12 / 05 / 2024

Ahdi Sh A Alshaye

Ahdi Sh A Alshaye

Occa Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ahdi Sh A Alshaye, Hüseyin Erhan Sarı, Osama M.A.M Alshallal, Serkan Başaran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

Altın, Bitcoin ve SHIB'in kaderi bu açıklamaya bağlı! Yatırımcılar dikkat! Her an her şey olabilir! 

Bugün ABD enflasyon verisi oranları açıklanacak. Bu açıklanmanın altın, Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerin yer aldığı kripto para piyasasını etkileyeceği öngörülüyor. İşte detaylar...

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F.M. ve Sara Sayed A.M. ortaklığında kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Ghwısh tarafından kuruldu. 

El Bereke Mevsim Turizm Gıda İnşaat Tekstil Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm Gıda İnşaat Tekstil Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Zakarıa Darwısh Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde açıldı.

Erbilginler Yalısı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı.

Occa Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Occa Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ahdi Sh A Alshaye, Hüseyin Erhan Sarı, Osama M.A.M Alshallal, Serkan Başaran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu

İrlanda'da Inısh Turk Beg adası 4 milyon dolara satılık!

Mısırlı iş adamı Nadim Sadek'e ait olan, İrlanda'nın kuzey kıyısındaki Inısh Turk Beg adası 4 milyon dolar gibi düşük bir fiyatla satışa sunuldu.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Ahdi Sh A Alshaye Haberi

Ahdi Sh A Alshaye

Occa Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ahdi Sh A Alshaye, Hüseyin Erhan Sarı, Osama M.A.M Alshallal, Serkan Başaran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. Occa Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa arazi konut işyerleri resmi daireler bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesislertatil köyleri villa yalı çalışmaları sunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Occa Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres: Pendik, Çamlık Mahallesi, Cahit Zarifoğlu Caddesi,...