15 / 05 / 2024

ahir dağı Kahramanmaraş Muhsin Yazıcıoğlu Parkı

ahir dağı Kahramanmaraş Muhsin Yazıcıoğlu Parkı

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu parkının ikinci etabı hizmete açıldı. Ahir Dağı eteklerinde 500 bin metrekare alan üzerine kurulan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Kahramanmaraşlıların hizmetine sunuldu...

TOKİ teslimlerinde son dakika! Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da 7 bin 881 deprem konutu sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan konutlar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da ise 7 bin 881 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Uzmanlar yine uyardı: Buralara bina yapılmamalı, kesinlikle uzak durulmalı!

Adana’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır hasar gören binaların çoğunun dere yatağı ve tarım arazisinde olduğu belirtildi. İşte yapılan o açıklamalar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi uyarısı: En az 2 ile 3 yıl sürer!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli verilerine göre, gece saat 03.18.49’da Kahramanmaraş Yalıntaş’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL'ye çıkıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine verilen hibenin 710 milyon TL'ye çıkarılacağını açıkladı. İŞte ayrıntılar...

Son dakika! İki dakika arayla peş peşe iki deprem oldu!

Son günlerde sık sıklıkla yaşanan depremlere yenileri eklenmeye devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan verilere göre 17.36’da Kahramanmaraş’ta ve 17.38’de ise Gaziantep’te peş peşe iki sarsıntı birden meydana geldi.

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

İstanbul'da 0-4 yaş aralığındaki konutlara talep katlandı! Kahramanmaraş depremleri sektörü etkiledi!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da meydana gelen göçün son 20 senenin zirvesine ulaştığının altını çizdi. İşte Görkem Öğüt'ün konu ile ilgili o açıklamaları... 

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

ahir dağı Kahramanmaraş Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Haberi

ahir dağı Kahramanmaraş Muhsin Yazıcıoğlu Parkı


Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu parkının ikinci etabı hizmete açıldı.


Ahir Dağı eteklerindeki yaklaşık 500 bin metrekare alan üzerine kurulan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, düzenlenen törenle Kahramanmaraşlıların hizmetine sunuldu. Sentetik buz pistinden, halı sahalara, tenis kortlarından dev oyun parkurlarına kadar her türlü ayrıntının düşünülerek düzenlemesi yapılan parkın açılışı renkli görüntülere sahne oldu.


Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, görev süresi içerisinde yüzlerce yeşil alanı hizmete açarak, vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi. Geçmişte insanların rahat bir nefes alıp, piknik yapabilecekleri alanları bulmakta zorluk yaşadığını ifade eden Poyraz, şöyle konuştu:


“Başladığımız günden bugüne kadar geçtiğimiz süreçte yüzlerce yeşil alanları sizlerin hizmetine sunduk. Bundan 15 yıl öncesine gittiğimizde buradan Kılavuzlu’ya giderdik. Fırnız’a giderdik. Ancak gittiğimiz yerlerde sosyal donatıların olmaması nedeniyle bir piknik yapma keyfi yaşayamazdık....