04 / 05 / 2024

Ahlatlıbel Tesisleri ne olacak

Ahlatlıbel Tesisleri ne olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

İnşaatta maliyet bel büktü! Çimento fiyatları ikiye katlandı! 10 Ekim 2023 çimentonun tonu ne kadar oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "İnşaat Maliyet Endeksi"ne göre; inşaat maliyetleri son 1 yılda adeta rekor kırdı. Enflasyonla birlikte hazır beton, demir ve çimento fiyatları tarihi zirveyi gördü.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Korkmaz Waffle Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Belçika asıllı bir lezzet olan Waffle'ı evinde hazırlamak isteyenler güncel Waffle Makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. Şık tasarımlı Korkmaz Waffle Makineleri mutfağınıza renk katacak. Peki, Korkmaz Waffle Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay'dan iptal kararı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla turizm tesislerinin yapı ve yapılaşma koşulları ile projelendirilmelerine ilişkin usul ve esasları belirlemek için 06 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanan Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay tarafından iptal kararı verildi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Ahlatlıbel Tesisleri ne olacak Haberi

Ahlatlıbel Tesisleri ne olacak


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı. Başkan Gökçek, “Yapılmış olan anlaşmanın içerisinde vermiş olduğunuz taahhütler yerine gelmeyince bizim ihdası iptal etmemizden daha normal bir şey olamaz” dedi. 

Başkan Gökçek yönetiminde toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ayrıca Ulus’ta yer alan eski ve virane görüntüye sahip TİKA binasının da yıkılmasına karar verildi.


-“İHDASIN İPTALİNDEN DOĞAL BİR ŞEY OLAMAZ”

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen toplantıda söz alarak, kira sözleşmesi iptal edilen Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili bir konuşma yaptı. Taşdelen, alanla ilgili yargının daha önce bir karar verdiğini ifade ederek, Ahlatlıbel'in Çankaya Belediyesi'nde kalmasının daha uygun olacağını söyledi. 

Konuya ilişkin açıklamada...