29 / 04 / 2024

Ahmad Abdul Rahman Al Jabi

Ahmad Abdul Rahman Al Jabi

Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, A. Almoutazbilla Aljabi, Ahmad Abdul Rahman Al Jabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Chakallı tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi Ataköy'de Abdul Rahman Tahseen Bek ve Mesg Abo Amsha ortaklığında kuruldu.

Soha Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soha Grup Gayrimenkul Ticaret Limited  Şirketi Ataköy’de 350  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Soha Rahmanı tarafından kuruldu.

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Hamza ve  Emre Altınbaş tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Bahadır Daşdan tarafından kuruldu.

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Muhı Eddın ve Talhat Salım tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Bab Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Group Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Boushı tarafından kuruldu.

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mouaaz Hasan ve Obadah Abdul Rahman ortaklığında kuruldu.

Ahmad Abdul Rahman Al Jabi Haberi

Ahmad Abdul Rahman Al Jabi
Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, A. Almoutazbilla Aljabi, Ahmad Abdul Rahman Al Jabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.


Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü yerli ve...