28 / 04 / 2024

Ahmad Parwız Mohammad Hasan

Ahmad Parwız Mohammad Hasan

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Rabi Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rabi Grup İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faız Mohammad Achakzaı tarafından kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Nili İstanbul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nili İstanbul İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Masoud Samandary, Mohammad Saeed Fakırzada ve Mohammad Yama Shaghası ortaklığında kuruldu.

Uluslararası İpekyolu İnşaat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uluslararası İpekyolu İnşaat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Shir,Memet Ali Öz, Mohammad Asgari ve Morteza Dadkhah Tehrani ortaklığında kuruldu...

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Sawa Hb Emlak İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Hb Emlak İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Lhamamı, Ahmad Alhamamı ve Mohammad Ammar Bırkdar ortaklığında kuruldu. 

Assalam İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assalam İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jumran ve Mohammad Eıssa ortaklığında kuruldu.

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Azizi İnşaat Tekstil Makina Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizi İnşaat Tekstil Makina Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Azızı ve Mohsen Azızı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Güngören, Sanayi Mahallesi, Posta Caddesi'nde kuruldu.

Rus Oligarklar Fransız sahillerindeki evlerini satıyor

Küresel ekonomik krizden Rus oligarklarının da olumsuz etkilendiği ve özellikle Fransız sahillerindeki emlaklarını düşük fiyatlardan sattığı bildirildi

Fiyaka Beylikdüzü'nde 89 bin TL'ye! Zamsız son 6 gün!

Fiyaka Beylikdüzü'nde 10 bin TL'lik fiyat avantajı için son gün 12 Nisan!

Halis Toprak'tan TMSF'ye özür

Toprakbank'a el konulması sonrasında gerek TMSF gerekse başkanı Ahmet Ertürk hakkında sert açıklamalarda bulunan işadamı Halis Toprak özür diledi

Eski Fransız Yetimhanesi Bebeköy Residence olacak

Bebeköy Residence projesi, Bebek sırtlarında, 160 yıllık geçmişe sahip eski Fransız Yetimhanesi'nin, orijinaline sadık kalınarak tamamen yenilenen binalarında hayata geçecek

Ahmad Parwız Mohammad Hasan Haberi

Ahmad Parwız Mohammad Hasan

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya...