30 / 04 / 2024

Ahmet Arslan 3 havalimanı çalışmaları

Ahmet Arslan 3 havalimanı çalışmaları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 76.5 milyon metrekarelik bir alana kurulu olan havalimanının ilk bölümünün tamamlandığında yıllık 90 milyon yolcu ağırlayacağını, projenin tam anlamıyla bitmesi halinde ise bu rakamın 200 milyona çıkacağını dile getirdi.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Bakan Arslan'dan 3. köprü eleştirilerine yanıt!

Bakan Arslan, "3. köprü uzak" eleştirilerine "Aldığınız mesafe belki küçük, şimdi daha fazla mesafe gidiyorsunuz ama dur- kalktan kaynaklı 3-4 misli yakıt tüketiyorlar. Çevreye verdiğimiz zarar ayrı bişey. En azından 3. Köprü kullandığınızda hangi saatte hangi zamanda hedef noktaya ulaşacağınızı bil

3. havalimanı yılda 200 milyon insana hizmet edecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  3. havalimanının  inşaatı devam ediyor. Tamamlandığında yılda 200 milyon insana hizmet edecek" dedi..

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebi TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a İstanbul 3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebini sordu..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için " Yakın zamanda ihalesini yapmış olacağız" dedi...

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

Ahmet Arslan'dan Hekimbaşı Yalısı kazası açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Boğaz'da yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yaptı...

3. havalimanının yüzde 85'i tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili "Projede herhangi bir darboğaz söz konusu değil. Proje öngördüğümüz zamanda tamamlanacak" diye açıklama yaptı.

Ahmet Arslan’dan 3. havalimanı için ‘kira öteleme’ açıklaması!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. havaşimanı için kira öteleme açıklama yaptı. Arslan, "Batarlarsa batsınlar diyecek halimiz yok" dedi. 

3. havalimanına çılgın toprak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kanal İstanbul projesinden çıkacak 1,5 milyar metreküplük toprağın 3. Havalimanı'nın yanındaki arazinin yeşillendirilmesi için kullanılacağını söyledi.

Ahmet Arslan 3 havalimanı çalışmaları Haberi

Ahmet Arslan 3 havalimanı çalışmaları

SABAH ekibiyle birlikte 3. Havalimanı’nı havadan denetleyen Bakan Arslan, “Dünya bizi gıptayla izliyor. Büyük dilimin İstanbul’a kayacağını hesaplayanlar ise ‘eyvah’ diyor” dedi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, SABAH Özel İstihbarat ekibiyle birlikte İstanbul'da yapımı süren 3. Havalimanı'nı denetledi. Önce helikopterle havalimanı üzerinde ekibimiz ile uçuş yapan ve dev inşaatta gelinen son aşamaları paylaşan Ahmet Arslan, ardından şantiye sahasına inerek denetleme yapıp önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Arslan 76.5 milyon metrekarelik bir alana kurulu olan havalimanının ilk bölümünün tamamlandığında yıllık 90 milyon yolcu ağırlayacağını, projenin tam anlamıyla bitmesi halinde ise bu rakamın 200 milyona çıkacağını söyledi. Limanın ilk bölümünün 2018 yılının ilk çeyreğinde bitirilmesinin hedeflendiğini kaydeden Arslan, şu anda şantiyede 7/24 olmak üzere 23 bin işçi çalıştığını, bu rakamın yazın...