29 / 04 / 2024

ahmet arslan adnan menderes havalimanı açıklaması

ahmet arslan adnan menderes havalimanı açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

Ahmet Arslan'dan Hekimbaşı Yalısı kazası açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Boğaz'da yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yaptı...

Ahmet Arslan’dan 3. havalimanı için ‘kira öteleme’ açıklaması!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. havaşimanı için kira öteleme açıklama yaptı. Arslan, "Batarlarsa batsınlar diyecek halimiz yok" dedi. 

Adnan Menderes Havalimanı'nı her gün büyütüyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde ÇED süreci tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunurken ulaşım projeleri hakkında da açıklamalar yaptı. 

Adnan Menderes Havalimanı inşaatında inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan İzmir’de, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki ilave apron çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet Arslan'dan şeker fabrikası bilgilendirmesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 14 şeker fabrikasıyla ilgili özelleştirme sürecinin devam ettiğini, diğer 11 fabrikanın ise kamu eliyle çalıştırılmaya devam edeceğini açıkladı.

Ahmet Arslan: Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattında hedef Çin!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan yaptığı açıklamada, "Çin'den başlayıp Avrupa'ya kadar uzanan ticaretin, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı üzerinden gerçekleştirilmesi bizim önemli hedeflerimizden biri." dedi

ahmet arslan adnan menderes havalimanı açıklaması Haberi

ahmet arslan adnan menderes havalimanı açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı ilave apron ve taksi yolu genişletme çalışmalarını yerinde inceledi, ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın kapasitesinin artırılmasının İzmirlilere hizmet etmek adına önemli bir çalışma olduğunu söyleyen  Arslan, sürecin gayet güzel ilerlediğini, İzmir'in sıcak ikliminin kışın da çalışmaya izin verdiğini dile getirdi.

Havalimanının 1987 yılında inşa edildiğini söyleyen Arslan, "O zamanki toplam sahası 8 milyon 230 bin metrekareydi. 2006'da yaptığımız ilave dış hatlar terminalini 125 milyon avroluk harcamayla hizmete verdik. 2014'te dış hatlar terminalini yaklaşık 250 milyon avro yatırımla gerçekleştirdik. İç ve dış hatlar terminalinin büyüklüğü 310 bin metrekare, 108 bin metrekaresi dış hatlar olmak üzere." diye konuştu.

İç hatlar terminalinin önceki kapasitesinin yılda 1,5...