28 / 08 / 2024

Ahmet Arslan doğu ve güneydoğu yatırımları

Ahmet Arslan doğu ve güneydoğu yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Van'da terör örgütü PKK mensuplarınca Kurban Bayramı'nın ilk gününde yapılan saldırıya ilişkin, "İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde terör ne yazık ki bayram, seyran dinlemiyor hain yüzünü, kanlı yüzünü bayramda da olsa gösteriyor." dedi.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Ahmet Arslan, Uşak'taki kentsel dönüşümü inceledi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz tren hattıyla bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Projeler hakkında bilgi veren Arslan, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in tren hattıyla birbirine bağlanacaklarını söyledi.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

Ahmet Arslan: Kanal İstanbul'un zamanı geldi!

26. Dünya Posta Kongresi İstanbul'da yapıldı. Türkiye'nin ulaştırmadaki mega projelerinin konuşulduğu zirvede konuşan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, sıranın Kanal İstanbul'a geldiğini vurguladı.

Doğu illerine 220 milyon TL'lik yol projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,'' Yaptığımız projenin toplam bedeli 220 milyon lira. Şu ana kadar 50 milyon lira tutarında iş tamamlandı.'' dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da konut dışı yatırımlar azaldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy Türkiye'deki ekonomik durumu anlattı. Doğu ve Güneydoğu'da büyük otel inşaatlarının durduğunu belirten Ulusoy, konut dışı yatırımlar azaldığını söyledi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklayacağı, "Eylem Planı" kapsamında TOKİ daha yaşanabilir konutların inşası ile Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerde de kentsel dönüşüm çalışmaları yapacak.

YDA Group: Kamu - özel ortaklığında yeniden doğuş yaşandı

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 21'inci yüzyılda Türkiye'nin kamu özel ortaklığında yeniden doğuş yaşadığını belirterek, "Bu projelerde kredilendirilebilir dokümantasyonumuz oluştu" dedi. İşte açıklama...

Doğuş GYO yönetimine 2 bağımsız üye!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Mustafa Sabri DOĞRUSOY ve Mustafa Ahmet ÜNAYDIN'ın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulacağı bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ahmet Arslan doğu ve güneydoğu yatırımları Haberi

Ahmet Arslan doğu ve güneydoğu yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Van'da terör örgütü PKK mensuplarınca Kurban Bayramı'nın ilk gününde yapılan saldırıya ilişkin, "İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde terör ne yazık ki bayram, seyran dinlemiyor hain yüzünü, kanlı yüzünü bayramda da olsa gösteriyor." dedi.


Bakan Arslan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kars'ta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Terör saldırılarına yönelik bir soru üzerine, Van'da terör örgütü PKK'nın Kurban Bayramı'nın ilk gününde gerçekleştirilen ve 46'sı sivil, 50 kişinin yaralandığı saldırıyı kınadığını belirten Arslan, Türkiye'nin huzur ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu dile getirdi.


Terör örgütlerinin bayramları dahi dinlemeden saldırı yaptığını ifade eden Arslan, "İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde terör ne yazık ki bayram, seyran dinlemiyor hain yüzünü, kanlı yüzünü bayramda da olsa gösteriyor. Onlara inat ülkemiz, milletimizin topyekün hareketi, adeta dünyaya bir ders...