29 / 04 / 2024

Ahmet Atış Kentsel dönüşüm nasıl olmalı

Ahmet Atış Kentsel dönüşüm nasıl olmalı

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, "Bunun başında yapılacak olan kentsel dönüşümün "insan" odaklı olması geliyor. Sadece bina yenileyerek dönüşüm yerine yeni bir yaşam sunacak projeleri hayata kazandırmayı tercih ediyoruz" dedi.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yarın temeli atılacağı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili ilgi çeken açıklamalar yaptı. Projenin finansmanıyla ilgili bir rapor hazırlayan Akın, Kanal İstanbul için finansman bulunamadığını belirtti.

Çatıbir Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çatıbir Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talha Uca ve Osman Uca ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Konut kredi faizlerindeki düşüş sektöre can suyu oldu!

Konut kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş inşaat sektörüne can suyu oldu. Sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, konut fiyatlarının 2019 yılından itibaren yükseleceğini belirtti. 

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

FLO, inşaat sektörüne adım atıyor!

1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından küçük bir atölyede temelleri atılan FLO Mağazacılık bugün, inşaat sektörüne adım atıyor. İşte yeni şirketin detayları...

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak ayında açılacak!

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Ocak ayından itibaren hizmete açılacağını açıkladı. 

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Ahmet Dündar, atıl arazilere talip!

Atıl arazileri Türkiye ekonomisine kazandırmak isteyen Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Ahmet Dündar, "Devletin atıl arazileri uzun vadeli kiralamalarla üreticilerimize tahsis edilmeli" dedi.

Ahmet Atış Kentsel dönüşüm nasıl olmalı Haberi

Ahmet Atış Kentsel dönüşüm nasıl olmalı

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, Atış Yapı olarak kentsel dönüşüm konusunda da oldukça hassas olduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, "Bunun başında yapılacak olan kentsel dönüşümün "insan" odaklı olması geliyor. Sadece bina yenileyerek dönüşüm yerine yeni bir yaşam sunacak projeleri hayata kazandırmayı tercih ediyoruz" dedi. 


İnşaat sektörünün en güncel konularının başında gelen kentsel dönüşüm tüm kentlerde olduğu gibi Bursa içinde yeni bir dönemin habercisi olarak ön plana çıkıyor. 

Yapılan araştırmalar doğrultusunda 2023'e kadar kentsel dönüşümle yaklaşık 6.5 milyon konutun yenilenmesi yönünde. Kentsel dönüşüm konusunda toplam konut sayısı hakkında net bir rakam vermek oldukça güç olmakla birlikte, yine de bir tahminde bulunmak gerekirse bu rakamın 13-15 milyon civarında olduğu belirtiliyor. 


Ülke ekonomisinde lokomotif diyebileceğimiz inşaat sektörünün, önümüzdeki 15 yıl...