03 / 05 / 2024

Ahmet Aydın özgeçmiş

Ahmet Aydın özgeçmiş

Siirt Valisi Ahmet Aydın kimdir? Siirt Valisi Ahmet Aydın bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Aydın ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Aydın...

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın'daki Ahmet Gazi Cami restorasyonu tam gaz!

Aydın Çine'de bulunan Ahmet Gazi Camisi'nde restorasyon çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aydın'a havalimanı yapılmamasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Aydın İline havalimanı yapılmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Baydar sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İzmir-Aydın otobanı mecliste konu oldu!

İzmir-Aydın otobanı meclis gündemine taşındı. Otoban hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı yeniden meclis gündeminde!

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı ile ilgili yapısal problemler meclis gündemine taşındı. MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu soru önergesini Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sundu...

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı meclis gündeminde!

Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir kavşak inşaatı ile ilgili soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Yıkılan TBMM lojman binalarının işlemleri denetimden geçti mi?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TBMM yerleşkesi içinde bulunan üç lojmanın 142 bin 468 TL bedelle mantolandıktan kısa bir süre sonra yerleşke içindeki lojmanlarının tamamının 42 bin TL bedelle yıkıldığını bildirdi.

Aydın Efeler'de iki bina arasına köprü yapıldı!

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yan yana 7'şer katlı iki binanın arasına yapılan ve imara aykırı olan köprünün hala kaldırılmaması ‘’acaba köprü torpilli mi’’ dedirtiyor.

Ahmet Aydın özgeçmiş Haberi

Ahmet Aydın özgeçmiş

Ahmet Aydın kimdir?

Ahmet Aydın, 1967 yılında Denizli’nin Çivril İlçesi, Kıralan Kasabası’nda doğdu. 1990 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını 1991 yılında Diyarbakır Barosu’nda tamamladı. 


1992 yılında Kaymakam Adayı olarak Aydın’da göreve başladı. Yabancı dil ve mesleki eğitim için 8 ay İngiltere’de kaldı. 1995 yılında Denizli-Babadağ ve Burdur Yeşilova Kaymakam Vekilliği yaptı. 


1996 yılında Tokat-Almus Kaymakamlığı’nın ardından sırasıyla Ardahan-Damal Kaymakamlığı, Batman Vali Yardımcılığı, Kastamonu-Pınarbaşı ve Azdavay Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


2003 yılında Siirt Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada, yaşanan deprem nedeniyle 2 ay süreyle Bingöl Vali Yardımcılığı görevini ifa etti. 2006 yılında Diyarbakır İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı, Sur Belediye Başkanlığı ve Diyarbakır Valiliği Hizmet Vakfı Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


2009...