13 / 05 / 2024

Ahmet Cemil Kent

Ahmet Cemil Kent

Cerku Gayrimenkul Perakende Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Cemil Kent, Erdal Kahveci, Kudret Başar tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan o il için 7.5 şiddetinde deprem uyarısı! Kent büyümemeli dedi! 

Deprem uzmanı Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, bugün .5 şiddetinde deprem beklediği kenti açıkladı ve uyarılarda bulundu. İşte Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Adem Ceylan, Fatih Dağlar ve Ahmet Cemil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Tepebaşı'nda Kent Enstitüsü kurulacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yüzbinlerce insanın yararlanacağı Kent Enstitüsü kuracak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan modüllerle uzaktan eğitim modeliyle eğitim verileceğini açıkladı.

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi açıldı!

18 Temmuz 2016’da makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaydeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adının verildiği Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nin açılışı doğum gününde ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

2023 Başkent Ankara imar planı değişikliği askıda!

Ankara İncek Bulvarı üzerinde yer alan Cemil Özgür Tuğla Fabrikası 2567 parsele ilişkin 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

Balıkesir Kent Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Bursa Büyük Şehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez, Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elmas, Kent Müzesi ve ilçeyi gezerek sergilenecek olan eşyalar ve çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundular.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

Ahmet Cemil Kent Haberi

Ahmet Cemil Kent

Cerku Gayrimenkul Perakende Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Cemil Kent, Erdal Kahveci, Kudret Başar tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Cerku Gayrimenkul Perakende Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Cerku Gayrimenkul Perakende Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Dudullu Yolu Caddesi, No:23, B.Residence R4 Blok...