19 / 05 / 2024

Ahmet Doğu

Ahmet Doğu

Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Doğu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ası, Ahmet Doğu ve Mehmet Ası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz tren hattıyla bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Projeler hakkında bilgi veren Arslan, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in tren hattıyla birbirine bağlanacaklarını söyledi.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Doğu ve Güneydoğu'da konut dışı yatırımlar azaldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy Türkiye'deki ekonomik durumu anlattı. Doğu ve Güneydoğu'da büyük otel inşaatlarının durduğunu belirten Ulusoy, konut dışı yatırımlar azaldığını söyledi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklayacağı, "Eylem Planı" kapsamında TOKİ daha yaşanabilir konutların inşası ile Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerde de kentsel dönüşüm çalışmaları yapacak.

Doğuş GYO yönetimine 2 bağımsız üye!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Mustafa Sabri DOĞRUSOY ve Mustafa Ahmet ÜNAYDIN'ın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulacağı bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Doğu Karadeniz ihracatta rekora koşuyor!

Doğu Karadeniz ihracatta rekora koşuyor. Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Doğu Karadeniz bölge ihracatındaki artışın, ülke genelindekinin 2 katı olduğunu bildirdi.

Doğu Akdeniz'e onkoloji hastanesi yapılacak!

Mersin Üniversitesi, bölgedeki ihtiyacı karşılamak ve Doğu Akdeniz'in sağlık turizminden daha çok pay alması için tam donanımlı bir onkoloji hastanesi açmayı hedefliyor. Ahmet Çamsarı, hastane ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Doğu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Doğu Karadeniz'de ihracat yüzde 5,54 arttı!

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Doğu Karadeniz'den bu yıl şu ana kadar yapılan ihracatın, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,54 arttığını bildirdi.

Ahmet Davutoğlu: Doğu'da kalkınma hamlelerimiz devam edecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün TOBB'da Doğu ve Güneydoğulu oda, sendika ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldiği istişare toplantısının kapalı bölümüne çözüm süreci damgasını vurgu...

Mustafa Ahmet Ünaydın ve Mustafa Sabri Doğrusoy Doğuş GYO'ya komite üyeleri seçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatıtrım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mustafa Ahmet Ünaydın ve Mustafa Sabri Doğrusoy Doğuş GYO'ya komite üyeleri seçti.

Ahmet Doğu Haberi

Ahmet Doğu
Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Doğu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. ç. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. d. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama alım satım hizmetleri verebilir. e. Her türlü hava, deniz, kara...