30 / 04 / 2024

Ahmet Emre Erdayı

Ahmet Emre Erdayı

İndora İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Emre Erdayı, Sinan Has, Selahattin Uyanık tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

Gelecek Bilim Eğitim Öğretim Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Bilim Eğitim Öğretim Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Korkmaz, Mustafa Akgül ve Ahmet Emre Gürleyen ortaklığında kuruldu.

Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Emre Usta tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Yıldız ve Ahmet Hacısalıhoğlu ortaklığında kuruldu.

Emre Altuğ, Bay Soko Otel'in ortaklığından ayrıldı!

Alaçatı’da çicekler içerisin’de açılan Bay Soko adlı butik otelin sahipleri ünlü sanatçı Emre Altuğ ile ağabeyi Ahmet Altuğ ortaklığı bitti.

Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri'de kentsel dönüşümü anlattı!

Yunus Emre ve Seyranı Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"İçiniz rahat olsun, sızın için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz." dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Yunus Emre ve Seyrani Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ,"İçiniz rahat olsun, sizin için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz" dedi

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm onaylandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Kayseri Yunus Emre'de kentsel dönüşüme onay!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Emre Maraşlı ve Alaaddin Akar'dan peşinat desteği yorumu!

Ahmet Davutoğlu'nun konut alacaklara peşinatta yüzde 15-20 destek açıklamasıyla ilgili Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar yorum yaptı..

Turing Eğitim Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turing Eğitim Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Katkak, Ahmet Emre Bilgili, Nurettin Yaşar tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta Seyrantepe, Fazıl Kaftanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Emre Erdayı Haberi

Ahmet Emre Erdayı

İndora İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Emre Erdayı, Sinan Has, Selahattin Uyanık tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. İndora İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İndora İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Parseller, Üniversite Mahallesi, Uran Caddesi, Karanfil Sokak, Evrim Apartmanı, No:2 Kat:3...