02 / 05 / 2024

Ahmet Güzel kim

Ahmet Güzel kim

Milat Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Güzel bugünkü yazısında inşaat ve daha birçok sektördeki hareketlenmeyi anlattı. İşte o yazı...

Ahmet Güzel kimdir?

Ahmet Güzel, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Güngören Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Güngören Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel kimdir? İşte Ahmet Güzel'in biyografisi...

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

Çorumlu Adıgüzel Baklan, 8 ülkede 19 fabrika kurdu!

Çorumlu Adıgüzel Baklan’ın çocuklarının Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Danimarka, Bulgaristan ve Yunanistan’da toplam 13, Türkiye’de 6 fabrikaları var.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

İşte Cesur ve Güzel dizisinin çekildiği ev!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Türkiye EXPO 2017’de en güzel standlardan biri olacak!

Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Zoşibayev, "EXPO 2017’de en güzel standlardan biri Türkiye’nin olacak" dedi.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Al Shmaa ve Al Obaıdy ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Bursa'da kentsel dönüşüme güzel örnekler oluştu!

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır "İMSİAD özellikle yaptığı çalışmalarla kentsel dönüşüm konusunda farkındalık oluşturdu. Bursa'da yavaş yavaş kentsel dönüşüm konusunda güzel örnekler oluşmaya başladı." dedi.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Ahmet Güzel kim Haberi

Ahmet Güzel kim

Seçimleri ve siyasi belirsizliği geride bıraktık. Tek Partinin hükümet edecek olması, psikolojik rahatlamayı ve pozitif ekonomik iyileşmeleri beraberinde getirdi. Bazı göstergeler olumlu gelişmeleri işaretliyor. Ticari ve sınai hayatta canlanma belirtileri baş gösterdi. 


Otomotiv ve İnşaat 

Otomotiv ve inşaat, diğer birçok sektörün aksine artışlarla yılı geçirdi. Ancak bu seyir Eylül'de bozulmuş ve düşüşler yaşanmıştı. Seçimlerden sonra bu iki sektörden de iyi haberler gelmeye başladı. 


Sektör temsilcileri;

-Kasım ayını, özellikle de aralık ayını iyi beklediklerini, 

2016 beklentilerinin pozitife döndüğünü, 

-1 Kasım'dan önce siyasi belirsizlik ve faiz artışının konut satışlarını düşürdüğünü. Eylülde ev satışının % 20 azaldığını, 

-Siyasi belirsizliğin sona ermesiyle toparlanma başlayacağını, 

-Türkiye'de istikrar bekleyen yabancıların harekete geçeceğini. 

-İnşaat şirketlerinin yeni projelerini satışa çıkaracağını, 

-Hazır beton sinyallerinin iyi geldiğini ve volumlerde artışın söz konusu olduğunu" ifade ediyorlar. 


Taşımacılık 

Önemli göstergelerden biri taşımacılık. İç...