15 / 05 / 2024

Ahmet Hakan Hocaoğlu kimdir

Ahmet Hakan Hocaoğlu kimdir

Darıcalı işadamı Ahmet Hakan Hocaoğlu, "Kule projemiz var. Kule projesi Darıca’nın marka bir projesi olacak. Teleferik projesi olacak. Darıca’yı bir marka şehir yapma anlamında bir şeyler yapacağız." dedi.

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özalp, Hakan Mansuroğlu ve Okan Dulda ortaklığında kuruldu.

Dövizdeki dalgalanmayla ilgili sürpriz gelişme! Haberi duyanlar neye uğradığını şaşırdı!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 15 Ocak 2023 tarihli köşe yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yle uzun bir görüşme yaptığını ve dövizdeki dalgalanmayla ilgili sürpriz bir haber aldığını ifade etti.

Bilim kurgu değil korkunç gerçek! Deprem, ilçeyi şehirden 20 santim uzaklaştırdı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör yardımcısı Şenol Hakan Kutoğlu, Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depremin Gölyaka ile Düzce'yi birbirinden 20 santimetre uzaklaştırdığını söyledi.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Demirbaş tarafından kuruldu.

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Şengelen, Altan Toy ve Harun Keskin ortaklığında kuruldu.

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Furkan Balekoğlu ve Hakan Balekoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Hakan Hocaoğlu kimdir Haberi

Ahmet Hakan Hocaoğlu kimdir

Darıcalı işadamı ve belediye meclisinin AKP’li üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu, Darıca Belediyesi’nin Büyükşehir’den hak ettiği payı alamadığını söyledi.


Darıca’da ve özellikle Gebze bölgesinde geniş bir kesim tarafından tanınan Ahmet Hakan Hocaoğlu, batı bölgesi hakkında merak edilenleri anlattı.

Ahmet Hakan Hocaoğlu ile iş hayatından siyasete, kültür-sanattan spora olmak üzere birçok konu hakkında konuştuk.

İş ve spor adamı olmasının yanı sıra Darıca Belediyesi’nin AKP’li üyesi olan Hocaoğlu, biraz da olsa sitemde bulundu.

Hocaoğlu, “Darıca Belediyesi, Büyükşehir’den hak ettiği payı alamayan, kendi bütçesiyle bir şeyler yapmaya çalışan bir belediye” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kendinizi tanıtır mısınız, kimdir Ahmet Hakan Hocaoğlu?


-1976 yılında Gebze’de doğdum. Gebze’de ilk ve ortaöğretimimi tamamladım. Yeditepe Üniversitesi’ni terk ettim, ardından açık öğretimde birkaç üniversite daha okudum. Son olarak açık öğretimden pazarlama ve reklamcılık bölümünden...