18 / 05 / 2024

ahmet hamdiöioğlu kimdir

ahmet hamdiöioğlu kimdir

Çolakoğlu, "Hadimi köy görünümünden kurtarıp, şehir görünüme kavuşturmak, köy, kasaba ve ilçe merkezinin insanlarının iç içe yaşadığı muhteşem bir hayat sunmak ve gönüllerde taht kuran bir belediyecilik yapmayı hedefledik." dedi...

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Ağırbaş ve Hüseyin Zeynel Ekşi ve Talat Ekşi imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Sami Ekşi tarafından 1 milyon TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Mert Tüfekçioğlu kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tüfekçioğlu kimdir? Mert Tüfekçioğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mert Tüfekçioğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mert Tüfekçioğlu..

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

ahmet hamdiöioğlu kimdir Haberi

ahmet hamdiöioğlu kimdir

Seçmenler hem adaya hem de projelere önem veriyor. Bu noktada muhalefet partileri yoğun bir çalışmanın içinde. Genel tablo itibariyle bakıldığında Hadim'de seçimin tüm adaylar için kritik geçeceğe benziyor. 


HADİMİOĞLU: HADİM YILDIZ OLACAK

AK Parti’nin Hadim Belediye Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu. Hadim’in mevcut başkanı Hadimioğlu, yeniden başkan adayı gösterildi. 2009 yılından bu yana Hadim Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hadimioğlu, Hadim’de yıllardan beri konuşulan ve gerçekleştirilemeyen birçok projeyi faaliyete gecirdiklerini söyledi. Hadimioğlu, “Görevde bulunduğumuz 5 yıllık süre içerisinde halkımızın gerçekleştirilmesini istediği birçok projeyi ya gerçekleştirdik ya yapımı devam ediyor ya da programa aldırdık” dedi. Yeniden başkan seçilmesi ve göreve gelmesi halinde de turizm ve tarım yatırımı ağırlı olan projeleri olduğunu aktaran Hadimioğlu, hemşerilerini de duyuruda bulundu. Hadimioğlu, şunları söyledi: “Hem Türkiye için hem...