03 / 05 / 2024

Ahmet Kara biyografi

Ahmet Kara biyografi

Merkez Valisi Ahmet Kara, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Çorum Valiliğine atandı. Peki Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara kimdir? İşte Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara'nın biyografisi...

İntekcity İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntekcity İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kara tarafından kuruldu.

Ermu Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermu Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kara imzasıyla kuruldu.

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

İzmir Efemçukuru altın madeni için acele kamulaştırma kararı iptal edildi!

İzmir’in tek temiz yüzeysel su toplama havzası olan ve kente 20 kilometre uzaklıktaki Efemçukuru köyünde bulunan altın madenine tarlasını satmayan tek köylü Ahmet Karaçam, bir hukuki kazanım daha elde etti.

Ahmet Kara Kandiber Kalesi restorasyon çalışmalarını inceledi!

Çorum Valiliği’nin aylık değerlendirme toplantısı Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş Osmancık'ta yürütülen projeler ile ilgili bilgi verdi.

İşadamı Rıfat Göbel Osmancık'a huzurevi yaptıracak!

Çorumlu işadamı Rıfat Göbel, Osmancık ilçesine huzurevi yaptıracak. 100 yatak kapasiteli huzurevi için Çorum Valiliği’nde düzenlenen törenle protokol imzalandı. Törene Çorum Valisi Ahmet Kara da katıldı.

İnegöl'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

İnegöl'de kentsel dönüşüm için metruk binaların yıkımına başlanırken, Belediye Başkanvekili Ahmet Kara, "Hayallerdeki İnegöl'ü gerçeğe dönüştürmek için projelerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz" dedi.

Cem Yılmaz kiracısına 48 bin dolar iade etti!

Evini aylığı 6 bin dolardan 1 yıllığına işadamı Ahmet Karaçöl’e kiralayan Cem Yılmaz, kiracısı rutubet nedeniyle evden çıkınca peşin aldığı depozit ve kira bedelini iade etti

Dalaman’a 5 bin ağaç dikilecek!

Muhammet Şaşmaz, Ahmet Karaşahin Caddesi'nde başlayan çalışmaları Kaymakam Yılmaz Şimşek ile birlikte inceledi. Toplam 5 bin ağaç dikileceğini belirten Şaşmaz "Dalaman'ı daha da güzelleştirmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.

Veysel Eroğlu: 2015 yılından itibaren yeraltı göletleri projelerini başlatıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2015 yılından itibaren yeraltı göletleri projelerini başlatıyoruz" dedi. Çorum'a gelen Bakan Eroğlu, Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti...

Ahmet Kara kimdir?

Merkez Valisi Ahmet Kara, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Çorum Valiliğine atandı. Peki Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara kimdir? İşte Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara'nın biyografisi...

Ahmet Kara biyografi Haberi

Ahmet Kara biyografi

Ahmet Kara kimdir?

Merkez Valisi Ahmet Kara, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Çorum Valiliğine atandı. Peki Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara kimdir? 


Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünden 1977 yılında mezun oldu. Edirne İl Maiyet memurluğu, Sarıgöl, Uludere, Kurucaşile kaymakam vekillikleri, Akdağmadeni kaymakamlığı ve belediye başkanlığı, Adıyaman İl Hukuk İşleri Müdürlüğü, Hınıs, Çal kaymakamlıkları, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği, Mülkiye Başmüfettişliği, Başbakanlık Başmüşavirliği, vekaleten Müsteşar Yardımcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı yaptı. 11 Haziran 2009 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile Kars İline Vali olarak atanmıştır. 


3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile merkeze atanmıştır. 15 Eylül 2014 tarih ve 6780 nolu müşterek kararname ile Çorum valiliğine...