06 / 05 / 2024

Ahmet Kartal

Ahmet Kartal

FML İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 23 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Ahmet Kartal ve Filiz Kartal ortaklığıyla kuruldu...

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Alfom Group İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfom Group İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ahmet Kartal tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. Vatandaşlar arasında kokunun kaynağının deprem olduğu söylentileri yayıldı. Jeofizik Profesörü Ahmet Ercan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ahmet Şimşek Koleji velileri eylemde!

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Kahramanmaraş Kartal Yuvası açıldı!

Kahramanmaraş Kartal Yuvası mağazası hizmete açıldı. Açılışa Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı.

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tuncay Özilhan,İbrahim Yazıcı,Can Çaka, Ahmet Boyacıoğlu ve Salih Metin Ecevit tarafından 30 milyon TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe ve Kartal projelerinde inşaat başlıyor!

ŞUA inşaat,Fikirtepe ve Kartal'da konumlandırdığı iki projede inşa çalışmalarına başlayacak. Şua inşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, yeni projelerle birlikte Anadolu yakasına 3 milyar TL'lik değer katacaklarını söyledi.

Aksaray-Yenikapı metrosu ile Kartal-Atatürk Havalimanı arası 81 dakika!

Havalimanını Marmaray ve Hacıosman metrosuna bağlayacak olan Aksaray - Yenikapı bağlantısı Pazar günü hizmete giriyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle açılacak hat ile Kartal - Atatürk Havalimanı arası 81 dakikaya inecek.

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti. İstanbul İl Müftülüğü Yardımcılığı görevine getirilen Başakşehir İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi’den Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal’ a Veda Ziyaretinde bulundu.

İlhan Kartal, Ahmet Haşim Baltacı'yı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 2 hafta önce gerçekleşen yerel seçimlerde Arnavutköy halkının yeniden seçtiği Başkan Ahmet Haşim Baltacı’yı makamına giderek tebrik ziyaretinde bulundu.

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı!

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve de Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Düzenlenen Sevgi Yürüyüşünde Bir Araya Geldi.

Ahmet Kartal Haberi

Ahmet Kartal

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Laleli Mimar Kemalettin Mahallesi Şair Fitnat Sokak Esatbey Apartmanı NO:12/501 adresinde faaliyete geçirildi. 23 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Kartal ve Filiz Kartal ortaklığıyla...