03 / 05 / 2024

Ahmet Keleş İlkokulu inşaatı

Ahmet Keleş İlkokulu inşaatı

24 derslik Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli dualar eşliğinde atıldı. Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, ilçede okul sayısının hızla arttırılacağını söyledi.

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

Ahmet Keleşoğlu’nun mirası paylaşılamıyor!

5 milyar liralık servete sahip Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun, eşi ve 5 kardeşinin çocukları merhumun mirasını paylaşamıyor.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Ermenek'te TOKİ konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde TOKİ tarafından gerçekleştirilen toplu konut uygulaması kapsamında inşaatları tamamlanan konutların hak sahipleri için kura çekilişi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.

Gönen'de ilkokul basketbol sahası yenileniyor!

Balıkesir 'in Gönen ilçesindeki Mehmet Ahmet Genç İlkokulu bahçesinde bulunan basketbol sahası ve potaları yenilendi.

Flop İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flop İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Rıza Canik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ahmet Keleş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli atıldı!

24 derslik Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli dualar eşliğinde atıldı. Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, ilçede okul sayısının hızla arttırılacağını söyledi.

Esenyurt Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen 24 derslik Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli dualar eşliğinde atıldı. Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede okul sayısının hızla arttırılacağını söyledi.

Esenyurt'ta Ahmet Keleş İlkokulu temeli bugün atılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından yeni bir eğitim yuvası için temel atılıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun “siz istediniz biz yapıyoruz” şiarı ile eğitim alanında yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ahmet Keleş İlkokulu inşaatı Haberi

Ahmet Keleş İlkokulu inşaatı


Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen 24 derslik Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli dualar eşliğinde atıldı. Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, ilçede okul sayısının hızla arttırılacağını söyledi.

Esenyurt Belediyesi folklor ekibinin gösterisi ile başlayan temel atma töreni protokol konuşmaları ile devam etti.  

Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun ‘Siz istediniz biz yapıyoruz’ sloganı ile eğitim alanında hizmetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu proje kapsamında Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli atıldı. Dualar eşliğinde ve kurban kesimiyle yapılan temel atma merasimine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen, Esenyurt İlçe Müftüsü Mehmet...