05 / 05 / 2024

Ahmet Keskin Mühendislik adres 

Ahmet Keskin Mühendislik adres 

Ahmet Keskin Mühendislik Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Mla Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Mla Mühendislik Limited Şirketi Sarıyer’de 1milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak, Aykan İlter ve Mehmet Ünsal tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Mbsp Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mbsp Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Partal ve Ahmet Melih Börklü ortaklığında kuruldu.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Efc Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efc Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ahmet Altunbulat tarafından kuruldu.

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuurldu!

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dalmaz tarafından kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasir Serçe ve Halil Serçe ortaklığında kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Ahmet Keskin Mühendislik adres  Haberi

Ahmet Keskin Mühendislik adres 

Ahmet Keskin Mühendislik Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Ahmet Keskin Mühendislik Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.Motorlu kara nakil vasıtalarının...