02 / 05 / 2024

Ahmet Kınay kim

Ahmet Kınay kim

Malatyalı bir turizm işletmecisi, Adıyaman’ın Nemrut konusunda tarihi bir fırsatı elinden kaçırdığını iddia etti. Kınay, 'Nemrut Dağı yeterince değerlendirilemiyor. Adıyaman tarihi bir fırsatı nedenini bilmeden geri tepiyor' dedi.

Emekli maaşı alanlar aman dikkat! Emekli aylığınız iptal olabilir!

Habertürk gazetesinden Ahmet Kıvanç, sahte sigorta yaptıranları bekleyen tehlikeleri kaleme aldı. İşte Emekli maaşı alan vatandaşları yakından ilgilendiren o detaylar...

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Ahmet Kınay kim Haberi

Ahmet Kınay kim

Malatya’ya bağlı Haydaran köyünde otel işleten Ahmet Kınay, Malatya ile Adıyaman arasında tartışmalara neden olan Nemrut Dağı yolunun Adıyaman için büyük bir fırsat olduğunu iddia ederek Adıyaman’ın tarihi bir fırsatı nedenini bilmeden geri teptiğini söyledi. 


Nemrut’un kapalı bir kutu olarak kalmasının kimseye fayda getirmeyeceğini dile getiren Kınay, şöyle konuştu: “Yıllardır anlamsız bir polemik almış başını gidiyor. Adıyamanlılar, Malatya’nın Nemrut Dağını kendilerinden almaya çalıştığını iddia ediyor. Siyasi olarak yaşanan didişme kimseye fayda sağlamaz. bugün Nemrut Dağı kapalı bir kutu olduğu için çok az kişi tarafından ziyaret ediliyor. Malatya ile Adıyaman arasında Nemrut Dağında yol birleşirse eminim turist sayısı 50 katına çıkar. Malatya’dan gelip Nemrut Dağına çıkan turistler geri dönüp doğu illerine gideceklerine Adıyaman’dan geçecek. Adıyaman’ın içindeki tarihi yerleri gezme, daha fazla...