29 / 04 / 2024

Ahmet Kurutluoğlu kimdir

Ahmet Kurutluoğlu kimdir

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hüseyin Kesimoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu kimdir? Hüseyin Kesimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Davutoğlu: Hedef 50 milyon turist!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından okunan hükümet programı, turizm sektörünün geleceğiyle ilgili detayları bünyesinde barındırıyor. Toplam 185 sayfadan oluşan hükümet programında özellikle termal ve sağlık turizmine dikkat çekiliyor.

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir? Mustafa Nedim Bozfakıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu'nun biyografisi..

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Erkurtoğlu: Dönüşüm başladı konutlar küçüldü!

AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşüm yapılırken, yaşam alanlarının giderek küçüldüğünü belirtti. "Kentsel dönüşüm kavramı üzerinde hâlâ tam bir uzlaşma sağlanabilmiş değil" dedi.

Ahmet Kurutluoğlu kimdir Haberi

Ahmet Kurutluoğlu kimdir

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Ahmet Kurutluoğlu, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamış, daha sonra aynı üniversitenin İşletme Fakültesi'nden işletme yüksek lisans derecesi ve Hukuk Fakültesi'nden İş Hukuku yüksek lisans derecesi almıştır. 


1981 yılında Doğuş Grubu'na katılan Kurutluoğlu, Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat'ta Hukuk Danışmanı olarak görev yapmıştır. 


Halen, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdürmektedir.


Doğuş Holding..

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.


Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir.


Doğuş Grubu'nun...