05 / 05 / 2024

Ahmet Ozan Şener galatasaray

Ahmet Ozan Şener galatasaray

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Rula Afıf Abdulla Joun, Nihan Palta, Ahmet Ozan Songur, Sayed Mahmood Sharaf ve Andrea Gunz ortaklığında kuruldu. 

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Mustafa Sani Şener , Damla Nur Şener Akkaynak ve Ahmet Ozan Şener ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Selim Ener gözaltına alındı!

Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Orhan Yılmaz ve Ahmet Ozan Şener imzasıyla kuruldu.

İnşaat sektöründe seçimlerden sonra sıçrama bekliyoruz!

Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener, ciddi bir daralmanın olduğu inşaat sektöründe, 2015 yılına kar yılı olarak değil ar yılı olarak baktıklarını söyledi.

Burak Babüroğlu: İnşaat lokomotif sektör!

Genç MÜSİAD Gaziantep Yönetim Kurulu Üyeleri inşaat sektör kurulları toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya konuşmacı olarak Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener katıldı..

Gaziantep’e 33 derslikli ortaokul yapılacak!

Gaziantep’te, hayırsever işadamı Ahmet Selim Ener, 33 derslikli ortaokulu yaptırmak için Vali Erdal Ata ile protokol imzaladı. Valilikte düzenlenen imza törenine Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Ahmet Ozan Şener galatasaray Haberi

Ahmet Ozan Şener galatasaray

Galatasaray Spor Kulübü 3 yıl boyunca görev alacak yeni başkanını seçiyor. Ahmet Ozan Şener, Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'ın yedek adayı oldu. 

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Ahmet Ozan Şener kimdir?
Ted Ankara Koleji mezunu Ahmet Ozan Şener, 2004 yılında Kültür Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Politecnico di Milano Üniversitesi Stratejik Design ve Pazarlama üzerine yüksek lisansını tamamlayan Ahmet Ozan Şener, hala Maltepe Üniversitesi'nde İletişim üzerine Doktora yapıyor. 

Meslek hayatına TAV ile adım atan Ahmet Ozan Şener, 2 yıl boyunca Doha/Katar Havalimanı projesinde saha mühendisi olarak çalıştı. 

2007'de Sera Group’da Yönetim Kurulu Üyeliği ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak Dubai'de ofis açan Ahmet Ozan Şener,...