29 / 04 / 2024

Ahmet Özokur yeni şirketi

Ahmet Özokur yeni şirketi

Ülker markasının kurucusu Sabri Ülker'in torunu ve Murat Ülker'in yeğeni Ahmet Özokur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda VR Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi için iki yeni tarih!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük bir endişeyle beklenen Marmara depremi hakkında yeni tarihler verdi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın verdiği iki yeni tarih...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Veradeniz Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Veradeniz Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 13 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özokur ve Murat Karababa ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, her an deprem olabilecek yerleri bir bir açıkladı! Deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni deprem sinyali olan yerleri bir bir açıkladı. Peki deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Yeni deprem Balıkesir'de olabilir!

Dün yaşanan Manisa Kırkağaç depremini değerlendiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Balıkesir'in Sındırgı bölgesine dikkat çekti. Ercan, Sındırgı'da 6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti...

Pendik'e millet bahçesi sözü!

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, yeni dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Cin, önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde taahhüt ettikleri 130’a yakın projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis müjdesi!

Kocasinan’ı inşa ettikleri yeni yapılarla modern bir kent görünümüne kavuşturduklarını söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yeni sosyal tesislerin de müjdesini verdi.

Ahmet Özokur yeni şirketi Haberi

Ahmet Özokur yeni şirketi

1980 doğumlu Ahmet Özokur; dedesi Sabri Ülker'in kurduğu Yıldız Holding'in Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstleniyor.  Ahmet Özokur, annesi Ahsen Özokur ile birlikte 2008 yılında Üs Holding'i kurdular. 


Ahmet Özokur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda; VR Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde, 27 Temmuz'da kuruldu.  


VR Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Çengelköy Mahallesi, Boğaziçi Caddesi, Onurlu Sokak 6 


Tülay...