15 / 05 / 2024

Ahmet Özpınar

Ahmet Özpınar

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Deren, Ahmet Özpınar, Mehmet Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Van'da depremzedeler için çelik konstrüksiyon konutlar inşa edilecek!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar, Kaşkol, Gelenler ve Güvenlik mahallelerinde büyük yıkıma sebep olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 4 bin 900 konut ağır hasar aldı. Depremzedeler için izolasyonlu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon konutlar inşa edileceği belirtildi...

Van'da depremzedelerin barınması için konteynerler kuruluyor!

Van'ın Başkale ilçesinde 23 Şubat tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Özpınar Mahallesi'ndeki depremzedeler, geçici barınmalarının sağlanması için kurulan 146 konteynere yerleşmeye başladı.

Bekir Pakdemirli'den deprem açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İran'ın Hoy kentinde gerçekleşen 5,9 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Van Başkale'ye gitti. Pakdemirli, yaşanan depreme ilişkin, Özpınar, Güvendik ve Gelenler mahallerinde hasarların büyük olduğunu belirtti...

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Nano Hb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nano Hb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Doğan, Nevzat Tuncay, Nilgün Zorlu Tuncay, Yasin Gözpınar ve Adnan Tuncay ortaklığında kuruldu.

Dumo Mimarlık Danışmanlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumo Mimarlık Danışmanlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özpınar tarafından kuruldu. 

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 42 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Öztürk, Ahmet Selman Kızılok ve Mustafa Debik ortaklığında kuruldu.

Özpınar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpınar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Shahrıar Mehdi Zadeh, Mahmoodreza Naraghı, Mohammad Masoud Samıeınejad ve Masoum Mehdizadeh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akor Yapı Malzemeleri İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akor Yapı Malzemeleri İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Bodur, Caner Gözpınar ve Yasin Gözpınar ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Ahmet Misbah Demircan: Dönüşümün karşısında duramayız!

Hürriyet Gazetesi'nden Çınar Oskay bugün Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile röportaj yaptı. İşte çok konuşulacak o röportaj...

Ahmet Özpınar Haberi

Ahmet Özpınar

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Deren, Ahmet Özpınar, Mehmet Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat, kat karşılığı inşaat işleri yapmak arsalar alıp bunlarüzerine binalar tesis etmek, bunları kiraya vermek veya satmak kazı verestorasyon, dekorasyon, yol kanalizasyon her türlü yer altı döşeme, sondaj,iskele, liman, havalimanı, baraj, köprü, gemi inşası, endüstri inşaatı, boruhatları, doğal gaz, su tesisatı, hafriyat, çevre düzenlemesi yapmak ve bunlarla ilgili her türlü proje, müşavirlik hizmetlerini gerçekleştirmek.  2- Türkiye sınırlarıiçinde veya yabancı ülkelerde, resmi...