14 / 05 / 2024

Ahmet Pek hayatı

Ahmet Pek hayatı

Ahmet Pek, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Ahmet Pek kimdir?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Özderici ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Ahmet Özderici’nin hayatı...

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Ahmet Özderici kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Ahmet Özderici ile ilgili merak edilen detaylar...

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Vineet Kashyap kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Basit eylemler hayatınızı kurtarabilir! Depremde bunlara aman dikkat!

Türkiye pazartesi sabahı 7.4 ve 7.6 şeklinde iki ayrı depremle sarsıldı. 18 bin vatandaş hayatını kaybederken çok daha fazla sayıda insan ise yaralandı ya da evini kaybetti.  Pek çok kişi için deprem kabusu tekrar canlanırken, alınacak çok küçük önlemler bile hayat kurtarıcı olabiliyor. Peki depremd

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Ahmet Kalyoncu vefat etti!

İş insanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun amcası Ahmet Kalyoncu hayatını kaybetti.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Ahmet Pek hayatı Haberi

Ahmet Pek hayatı

Ahmet Pek kimdir?

Ahmet Pek, 1957 yılında Sivas’ta doğmuş olup, ilkokul ve ortaokulu Sivas’ta okumuştur. Lise öğrenimini 1973–1976 yılları arasında Polis Koleji’nde, yüksek öğrenimini ise 1976-1979 yılları arasında Polis Akademisinde tamamlamıştır. 


Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde ilk görevine başlamış olup, buradaki görevine 1983 yılına kadar devam etmiştir. 1983–1985 yılları arasında İtalya’nın Napoli Başkonsolosluğunda güvenlik ataşesi olarak görevlendirilmiştir. 


Yurtdışı görevi dönüşünde 1985–1988 yılları arasında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde çalışmıştır.1988 -1993 yılları arasında Polis Kolejinde Şube Müdür Vekilliği görevini yürütmüştür. 1993 -1995 yılları arasında Niğde İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Asayiş Şube Müdürü olarak görev almıştır. 


1995–2001 yılları arasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde sırasıyla; Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve...