17 / 05 / 2024

ahmet poyraz site yöneticileri

ahmet poyraz site yöneticileri

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Sevim tarafından kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy'ün çehresi değişiyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “9 yılda adres gösterilen bir ilçe olabildiysek bu vatandaşımızın bize güvenmesi, bizim de gece gündüz çalışmamız sayesinde oldu” dedi. 

Ahmet Poyraz site yöneticilerini misafir etti!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar Metrosu 29 Ağustos'ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Poyraz, Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar metrosunun 29 Ağustos'ta açılacağı müjdesini verdi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu 29 Ağustos’ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, aile sağlığı merkezinin açılış töreninde Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 29 Ağustos’ta, Çekmeköy Devlet Hastanesini de 15 Temmuz’da açılacağını söyledi.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Alemdağ Stadı yenileniyor!

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın girişimleri ile Çekmeköy’de yapılacak tesisler ve Alemdağ Stadının yenilenmesi üzerine yapılan toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da katıldı.

Çekmeköy yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Ömerli Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda İSKİ ve Karayolları yetkilileri ile görüştü.

ahmet poyraz site yöneticileri Haberi

ahmet poyraz site yöneticileri

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; Merkez, Çamlık, Hamidiye, Mehmet Akif ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde yer alan sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kent Park’taki sosyal tesiste gerçekleşen buluşmada, mahallelerin durumları konuşuldu.


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz başta bu mahalleler olmak üzere başlayan ve başlanacak projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Site sakinlerinin gözünden mahalle ihtiyaçlarını da not alan Başkan Poyraz, yakında halka açılacak proje öneri sistemi hakkında da bilgi verdi. Poyraz, “bundan sonra yönetime daha kolay projeler önerebileceksiniz,” diye...