05 / 05 / 2024

Ahmet Salih Dal açıklamaları

Ahmet Salih Dal açıklamaları

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kilis'e yaptığı Baraj ve Göletlerle son aşamaya gelindiğini ifade ederek "barajımızın bitmesi durumunda 3 bin 395 hektar alanın sulaması yapılacaktır" dedi.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Metinoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metinoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Dal tarafından kuruldu.

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Yamandar Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamandar Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih ve Mohammad Yasın ortaklığında kuruldu.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok karar!

10 yıl önce ölen Salih Tatlıcı’nın mirasıyla ilgili davanın son duruşmasına oğul Ahmet Tatlıcı katılmayınca, dosyanın düşürülmesine karar verildi. 

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Ahmet Salih Bilgü tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta İstanbul, Kadıköy, Kalamış Fener Kalamış Caddesi' nde kuruldu.

Ahmet Arslan'ın ihale borcu 3.2 milyon TL'ye yükseldi!

Ahmet Arslan, TMSF’den aldığı Salih Adası’ndaki malikanenin 300 bin liralık son taksitini ödemek yerine ihaleye katılmayı tercih edince borcu birden bire 3.2 milyon liraya yükseldi

Ahmet Arslan, Murat Demirel'in malikanesini ikinci kez aldı!

Egebank’ın eski patronu Murat Demirel’in borçlarına karşılık el konulan Bodrum Salih Adası’ndaki malikane ikinci kez ihaleye çıktı. Kazanan yine Arslan Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Arslan.

Yoluç İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yoluç İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Salih Yoluç, Banu Alp tarafından 7 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Çekmeköy İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi'ne transfer oldu!

Çekmeköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı oldu. Salih Elmas, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanlarıyla vedalaştı.

Ahmet Salih Dal: Kilise yapılan baraj ve göletlerde son aşamaya gelindi!

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kilis'e yaptığı Baraj ve Göletlerle son aşamaya gelindiğini ifade ederek "barajımızın bitmesi durumunda 3 bin 395 hektar alanın sulaması yapılacaktır" dedi.

Ahmet Salih Dal açıklamaları Haberi

Ahmet Salih Dal açıklamaları

Milletvekili Dal, Musabeyli Sabunsuyu Barajının Kilis'in 40 kilometre kuzeybatısında Sabunsuyu Çayı üzerinde yer aldığını belirterek, "Barajın ön yeterlilik ihalesi 16 Ocak 2014 tarihinde yapılmıştır. İtiraz ve şikayetler olmuş ve hepsi incelenmiş olup 19 Ağustos 2014 tarihinde mali teklifler alınacaktır. İhaleyi alan firma kesinlik kazandıktan sonra inşallah tüm halkımızla beraber temel atma sevinci ve gururunu hep beraber yaşarız. Barajın sulama projesinin yer tespiti öncesi genel vaziyet planı ve ön rapor tasdik edilmiştir. Yer tespit çalışmaları devam etmektedir. Yapılan çalışmaları takip etmekteyiz. 


Yine barajımızın bitmesi durumunda 3 bin 395 hektar alanın sulaması yapılacaktır. İçme suyu Tesisleri ve Depo İnşaatı 10 bin tonluk deponun inşaatı tamamlanarak Kilis Belediyesine devredilmiştir. 10 bin tonluk depo ile Arıtma Tesisi arasında bağlantı hattı yapılmış Yeniyapan kaynağından su...