08 / 05 / 2024

Ahmet Serdar Özel

Ahmet Serdar Özel

Polimaksan Endüstriyel Yapı Teknolojileri Makina İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Serdar Özel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki 11 ilde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihindeki depremlerin etkilediği 11 şehirde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını kaydetti.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere destekler 1 ay içinde yatacak! SON DAKİKA! KOSGEB tek tek açıkladı!

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ildeki KOBİ'ler için sundukları desteğe 30 bin 723 başvurunun yapıldığını açıkladı ve onaylanan ödemelerin 1 ay içinde yatacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Özel sektör çalışanlarının zam oranı ne kadar olacak? Uzman isim resmen rakam verdi! Maaşlar tam bu kadar artacak! 

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, özel sektör çalışanlarının zam oranı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Dabakoğlu tarafından kuruldu.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mushkara Turizm Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mushkara Turizm Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü ve Halil Uluer tarafından tarafından kuruldu.

Ahmet Serdar Özel Haberi

Ahmet Serdar Özel

Polimaksan Endüstriyel Yapı Teknolojileri Makina İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Serdar Özel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Polimaksan Endüstriyel Yapı Teknolojileri Makina İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Yapı Teknolojileri, İnşaat, İzolasyon: 1-      Yurt içinde ve yurt dışında üretimine, ticaretine izin verilmiş olan tüm yapı teknolojileri ve sınai ürünlerin, madde ve malzemelerin üretimi, pazarlanması, ithalatı, ihracatı ve transit ticaretini yapmak. 2-      Yurt içi ve yurt dışında izolasyon yalıtım işleri yapmak ve bununla ilgili her türlü madde, malzeme, makine, yedek parça, teçhizat ve ileride yeni geliştirilecek olan teknolojik yeni sınai tüm ürünlerin üretimi, pazarlaması, ithalat, ihracat ve transit ticaretini yapmak. 3-      Yurt içi...