04 / 05 / 2024

Ahmet Şimşek özgeçmiş

Ahmet Şimşek özgeçmiş

Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Şimşek...

Emekliye ek zam müjdesi geldi mi? Bakan Şimşek'ten son dakika açıklaması: Emekliye seyyanen zam neden yapılmadı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti MYK'sinde emekli maaşlarına neden zam yapılmadığına ilişkin açıklama yaptı. İşte milyonlarca emeklinin merak ettiği o açıklama...

Bakan Şimşek’ten çok konuşulacak açıklama! Resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu yıl yaklaşık 1,1 trilyon dolarlık bir ekonomi olacağız. Türkiye, 2026 yılında Dünya Bankası'nın tanımıyla gelişmiş ülkeler kategorisine girmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Ahmet Şimşek Koleji velileri eylemde!

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Can Şimşek: Bursa Atatürk Stadyumu projesi korunsun!

MİMARLAR Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, belediyenin geçmişte bazı projeleri sonradan değiştirdiği için Atatürk stadyumu ve meydanı projesinin de değişebileceğini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Ahmet Şimşek'ten apartman yöneticilerine asansör uyarısı!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, apartman yöneticilerini, binaların asansörlerinin aylık bakım, yıllık periyodik kontrol ve denetimlerini yaptırmaları konusunda uyardı.

Ahmet Şimşek kimdir?

Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Şimşek...

Güntay Şimşek: Rezidansta uçmayı hiç hayal ettiniz mi?

Etihad, Abu Dabi'de gökyüzüne çıkardığı 3 odalı rezidanslarını tanıttı. Habertürk köşe yazarı Güntay Şimşek bugün ki köşe yazısında havayolu şirketi Etihad'ın projesini kaleme aldı. Güntay Şimşek'in köşe yazısı;

Ahmet Şimşek özgeçmiş Haberi

Ahmet Şimşek özgeçmiş

Ahmet Şimşek kimdir?

Ahmet Şimşek, 1958 yılında Sorgun'da doğdu. Orta ve lise tahsilini Sorgunda tamamladı. Belediye Başkanı Ahmet ŞİMŞEK siyasete başlamadan önce  uzun süre Sorgunda ticaret ile uğraştı. Ahmet Şimşek Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu ilçe başkanıdır.


2004 yılı Mahalli seçimlerinde Ak partiden Sorgun Belediye Başkanı seçildi. 30-Mart-2014 Yerel seçimlerinde  Ak Partiden Sorgun Belediye Başkanlığını üçüncü kez kazandı.


Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek evli ve 4 çocuk babasıdır.


Mesajı:

"Sevgili Dostlar 


Belediyecilik, halkın yalnızca şehircilikle olan ihtiyaçlarını karşılamak değil, insan olmanın gereği genci, yaşlısı, engellisi herkesin huzur içinde yaşam kalitesini artırmak görsel beğenilerini besleyip geliştirecek hayatını kolaylaştıracak alanlar oluşturmak, faaliyetler düzenlemek ve tüm bunların sürdürülebilirliğini sağlamaktır. İnsanların şehirde yaşadığını attığı her adımda hissetmesini sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi esas alınmalıdır. 


Bunun içindirki;  


Göreve geldiğimizden bu tarafa...