05 / 05 / 2024

Ahmet Temeltaş nova gayrimenkul

Ahmet Temeltaş nova gayrimenkul

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Selçuk Temeltaş tarafından kuruldu.

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

15 projenin satışı Temeltaş Proje'ye emanet!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada "Satışını devam ettirdiğimiz 15 projemizin toplam yatırım bedeli 5,5 milyar TL olup, halihazırda ise yüzde 70'inin satışının tamamlandığı projelerimizde yüzde 30 oranında stok mevcut" dedi.

Konuta yatırım, izole yaşam için bir ihtiyaç haline dönüştü!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada, Gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik yatırımlarda, pandeminin etkisiyle küçük metrekarelere yönelik alımların ağırlık kazanmaya başladığını söyledi.

Şimdi İstanbul’da ev almanın tam zamanı!

Doğma büyüme Almanya’da yaşayan ve İstanbul’daki gayrimenkul firmalarına danışmanlık hizmeti sunan Ahmet Temeltaş, Türkiye’de konut yatırımı yapmak isteyen Avrupalı Türkler için şu an en cazip dönem olduğunu söyledi...

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Vita Nova Yalı projesi için çevre ve sahil düzenlemesi yapıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu 'nda, Club Flipper 'ın sahibi Ahmet Bayer'in projesi olarak başlayan Vita Nova Yalı Daireleri'ne Amerikan desteği geldi.

Ahmet Temeltaş: Metrekare farkının ortadan kalkması maketten satışlara güveni artıracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın brüt - net metrekare arasında fark olursa suç sayılacağını açıklamasının ardından sektör temsilcileri de konuyla ilgili destekleyici açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Nova Global Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Global Enerji Anonim Şirketi, Ahmet Eldem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 21 Ağustos 2014 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çam Sokak, D Blok, No:16 / 44'te kuruldu.

Ahmet Temeltaş: Tüketici Kanunu ile konut alıcısı güvence altında olacak!

Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, maketten konut satışına sınırlama getiren yeni tüketici kanunuyla ilgili açıklama yaptı. Temeltaş, 'Yeni Tüketici Kanunu ile konut alıcısı güvence altında olacak' dedi...

Ahmet Temeltaş nova gayrimenkul Haberi

Ahmet Temeltaş nova gayrimenkul

Ahmet Temeltaş kimdir?

Ahmet Temeltaş, Almanya doğumlu. Akademi FürDaten Verarbeitung'den (ADV - Bilgi İşlem Akademisi) 1996 yılında mezun olan Temeltaş, bugün Nova Gayrimenkul'ün sahibi.


Ahmet Temeltaş mezuniyetinden sonra, Hollanda'da bulunan Dünya Bitki Borsası'nda (AalsmeerBloemenveiling) broker olarak çalıştı. 


2007 yılında Türkiye’ye dönen Ahmet Temeltaş, burada da bitki brokerlığı yaptı ancak Türkiye’de bu sektörde beklediği ilgiyi bulamayan Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul’ü kurarak inşaat sektörüne girdi. 2008-2009 yılları arasında en çok satış yapan emlak şirketi oldu.


Emlak sektöründe projeler üretmeye başlayan Ahmet Temeltaş; 2008 yılında  yaklaşık 35 bin,  2009 yılında 30 bin, 2010 yılında 45 bin, 2011 yılında ise 60 bin metrekare gayrimenkul satışı gerçekleştirdi.  Nova Gayrimenkul, 150 milyon liralık cirosu ile 2008 ve 2009 yıllarında en çok satış yapan emlak şirketi oldu. 


Ahmet Temeltaş, 2012 yılında...