25 / 05 / 2024

Ahmet Tiryakioğlu kim

Ahmet Tiryakioğlu kim

Gaziantep Emtia Merkezi'nin imar planları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından onaylanırken, Emtia Merkezi'nin 2016 yılı içerisinde temellerinin atılması hedefleniyor.

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çiftçiler hububat alım fiyatlarından memnun! Buğdayda ekim alanları arttı: 20 milyon ton buğday üretimi hedefleniyor!

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, buğday üretimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tiryakioğlu, 2023'te 20 milyon ton buğday üretimi hedeflendiğini belirtti. 

Hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak? Çiftçiler dikkat! TMO fiyatları erken duyuracak mı?

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, TMO’nun 2023 dönem hububat alım fiyatları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak?

Tahıl koridoru buğday fiyatlarını düşürdü mü? Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç TL oldu? 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, buğday fiyatlarıyla ilgili konuştu. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç TL'den satışta? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün ne kadar oldu, yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 buğday, mısır

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Tiryakioğlu kim Haberi

Ahmet Tiryakioğlu kim

Gaziantep Ticaret Borsası'nın (GTB) yeni yerleşkesinin yanı sıra, yeni buğday arasası ve lisanslı depoların da içerisinde yer alacağı, Gaziantep Emtia Merkezi'nin, 1/5000'lik ve 1/1000'lik imar planları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından onaylandı. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine yakınlığı ve bölge illere sağladığı ulaşım kolaylığı nedeniyle Gaziantep-Yavuzeli karayolu üzerinde inşa edilmesi planlanan Emtia Merkezi'nin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 2016 yılı içerisinde temellerinin atılması hedefleniyor. Hububat ve bakliyat alımsatımının yapıldığı GATEM bölgesinde kurulu bulunan buğday arasasınm yeni yerine taşınması için fizibilite çalışmalarının tamamlandığını açıklayan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Tarımda sanayinin başkenti olan şehrimiz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in değerli destek ve katkılarıyla, Türkiye ve Ortadoğu'nun tarım ticaretine yön veren önemli bir cazibe merkezi haline dönüşecek" dedi. Tüketim toplumu haline...