03 / 05 / 2024

Ahmet Yalçın özgeçmiş

Ahmet Yalçın özgeçmiş

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Fuat Yalçın tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenler, Çifte Havuzlar Mahallesi'nde kuruldu.

Mustafa Ahmet Ünaydın kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Ahmet ÜNAYDIN, 1982 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Ünaydın'ın özgeçmişi şöyle...

Süreyya Yalçın Miami'deki evini 70 bin dolara tadilat ettirdi!

Süreyya Yalçın eski sevgilisi Tugay Gökkaya'nın hatıralarını siliyor. Miami'deki evinde tadilat yaptıran İkoncan, eski eşyalarını da çöpe attı. Yalçın'ın cebinden şimdilik 70 bin dolar çıktı...

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

Ahmet Yalçın özgeçmiş Haberi

Ahmet Yalçın özgeçmiş

Ahmet Yalçın kimdir?

03.04.1977 tarihinde Ankara’da doğan Ahmet Yalçın; 2001 yılında Bilkent Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat bölümünden mezun olmuştur. 1998–2001 yılları arasında AYKAÇ A.Ş. bünyesinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak gayrimenkul danışmanlığı ve değerlemesi başta olmak üzere ortaklık ve mesleki / ticari faaliyetlerinde bulunan YALÇIN; 2005 yılında gerekli ve yeterli mesleki bilgi ve tecrübe birikiminin ışığı altında MAY GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş’ de kurucu ortak olmuştur. 


Halen anılan şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Bankalar, kamu kurum ve kuruluşları ile özel şirketlere ait tarla, arsa, mesken, işyeri,  fabrika, iş merkezi, benzinlik,  tatil köyü, beton santrali ve otel vasıflı taşınmazlar olmak üzere çok sayıda rapora imza atmıştır. 


SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansına sahip olan YALÇIN; evli ve 1 çocuk babası olup, çok iyi derecede İngilizce...