18 / 05 / 2024

Ahmet Yaşar Aydın a101

Ahmet Yaşar Aydın a101

28 Mart 2008 tarihinde kurulan A101'in sahibi kimdir? İşte bir ay içerisindeki hedefi olan "101 market" sayısını aşarak 121. marketinin açılışını gerçekleştiren A101'in şirket profili...

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Konsko Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Konsko Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 52 milyon 516 bin 100 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar Aydın, Turgut Aydın ve Aydan Aydın ortaklığında kuruldu.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Bayek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ahmet Yaşar Üstün ve Muhammet Üstün ortaklığında kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Ahmet Yaşar Aydın a101 Haberi

Ahmet Yaşar Aydın a101

A101'in sahibi kim?

A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 28 Mart 2008 tarihinde kuruldu. 28 Nisan 2008 tarihinde A101 markasıyla ilk marketini açmış ve bir ay içerisinde hedefi olan "101 market" sayısını aşarak 121. marketinin açılışını gerçekleştirmiştir. Peki A101 kime ait?


Aydın Ailesi 2009’un sonlarında önce A101’in çoğunluk hisselerini alarak gıda perakendeciliğine giriş yaptı. Aydın Ailesi aynı zamanda Memorial Sağlık Grubu, English Home mağazalar zinciri ve Aydın Örme'nin de sahibi.


Aydın Ailesinden A101 İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın, Özlem Aydın Ayvacı ile gerçekleştirdiği bir röportajda kendisine yöneltilen "2009’un Sonunda A101’in En Büyük Hissedarı Oldunuz. Daha Önce Gıda Perakendeciliğine Girme Niyetiniz Var Mıydı? Bu Yatırıma Nasıl Karar Verdiniz?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:


"Belli sektörleri devamlı mercek altında tutuyorduk. Sağlık vardı ama tekstil tıkandığı için...