06 / 05 / 2024

Ahmet Yöndem kim

Ahmet Yöndem kim

Cam seramik üretimi ile sektöre adım atan Azra Dekor, yılda 1 milyon parça seramik üretiyor. Seri üretime geçen firma, 100 çalışanı ile hizmet veriyor...

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, hasta ve evde bakım parasına zam müjdesi! Yeni rakamlar bir bir belli oldu!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşı gibi sosyal destek ödemeleri her senenin Ocak ve Temmuz döneminde memur zam oranı ile yükseliyor. Peki yeni yılda kim kaç TL maaş alacak? İşte o son dakika rakamları...

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük deprem Marmara'nın Trakya kıyılarına yakın olacak! Ürküten son dakika açıklaması geldi! 

Beklenen büyük İstanbul depremi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkımın ardından yeniden gündem oldu. Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul depremi ile ilgili ürküten bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Founda Estate Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu! 

Founda Estate Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Yüksel tarafından kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Arzu Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Grand Ist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Ist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Ahmet Yöndem kim Haberi

Ahmet Yöndem kim

Cam seramik üretimi ile sektöre adım atan Azra Dekor, yılda 1 milyon parça seramik üretiyor. Seri üretime geçen firma, 100 çalışanı ile hizmet veriyor. Firmalarının kısa zaman içinde büyüdüğünü ifade eden Azra Dekor firma sahibi Ahmet Yöndem, "Farklı sektörlerde hizmet veren bir firmayız. Henüz üç yıldır bu sektörde olmamıza rağmen, çok yol aldık" dedi. 

Ahmet Yöndem , "Çini ve seramiğin başkenti Kütahya. Züccaciye, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz. Azra Dekor ile cam seramik ürünler üretmek için yola çıkmıştık. 2011 yılında başladığımız ticari faaliyetlerimiz, günden güne büyüttük. Seri üretime geçtik" diye konuştu.Kurumsal firmalar için promosyon üretim yaptıklarını söyleyen Yöndem, "Seramik tabaklar, cam seramik ürünler, çini ürünler, seramik ürünler, nihaleler üretiyoruz. Ayrıca dekoratif ürünlerimiz de mevcut. Firmalara yönelik promosyon grubu ürünlerimiz...