02 / 05 / 2024

Ahmet Zorlu ödül

Ahmet Zorlu ödül

Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından yapılan anketle “Yılın İş Adamı” ödülüne layık görüldü. Zorlu,öğrencilere “Hayallerinizden vazgeçmeden azim ve kararlılıkla çalışın” mesajı verdi.

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat! Kira gelirinden hangi giderler düşülür?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde kira gelir vergisinden hangi giderlerin düşürüleceğini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Kira gelirinden hangi giderler düşülür?' başlıklı yazısı...

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

İstanbul yeni havalimanına bir ödül daha!

Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul yeni havalimanı terminal binasının 2016 Dünya Mimarlık Festivali’nde “Gelecek Projeler-Altyapı” kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Mimar Ahmet Vefik Alp'e uluslararası ödül!

Kaba inşaat halindeyken yıkılan Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Binası 9. IDA International Design Awards (Uluslararası Tasarım Ödülleri) kapsamında ‘Kurumsal Yapılar’ dalında Bronz ödülü aldı.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

Ödül Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ödül Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 75 bin TL sermaye bedeli ile Vesile Bozok ve Ahmet Güven ortaklığında kuruldu...

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Ahmet Zorlu ödül Haberi

Ahmet Zorlu ödül


Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından yapılan anketle “Yılın İş Adamı” ödülüne layık görüldü. 


Zorlu Holding açıklamasına göre, “Yılın İş Kadını” ödülünün sahibi ise Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer oldu. 


Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada çalışmalarının Türkiye’nin geleceği olan öğrenciler tarafından takdir edilmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Zorlu Grubu olarak tekstil, beyaz eşya, elektronik, enerji, savunma, gayrimenkul ve maden sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz. Ülkemizde daima öncü işlere imza atıyor, ülkemizi yurt dışında da gururla, başarıyla temsil ediyoruz. 60 yıldır, “ülkem, işim, ailem” bakış açısıyla gerçekleştirdiğimiz projelerle elde ettiğimiz başarıların, bugünkü gibi aldığımız ödüllerle taçlanması bize ayrı bir güç ve gurur veriyor” dedi.


Zorlu Grubu’nun başarı öyküsüne değinerek, gençlere tavsiyelerde de bulunan Ahmet...