06 / 05 / 2024

ahşap çelik fuarı

ahşap çelik fuarı

7. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY, 17 - 20 Ocak 2013 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy de kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu.

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

Ahşap yapılar deprem riski taşımıyor!

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 'Geleceğin Yaşam Alanları, Yeşil Binalar Söyleşisi'ni gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Yüksek Mimar Çelik Erengezgin, ahşap yapıların hem çevreci hem de depreme dayanıklı olduğunu belirtti.

BRİCK-B katlanabilir ahşap tuğlaya İstanbul Yapı Fuarı’nda altın madalya!

Hobi Endüstriyel Tasarım bünyesinde geliştirilen katlanabilir ahşap tuğla ‘BRİCK-B’ ile başta ev olmak üzere masa, yatak gibi birçok eşya tasarlanabiliyor. BRİCK-B katlanabilir ve sürdürülebilir ahşap tuğla, İstanbul Yapı Fuarı’nda da Altın Madalya’yı kaz

Katlanabilir ahşap tuğla Brick B, Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı!

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarladığı dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı.

ÇATIDER, Çatı ve Ahşap Fuarı 2016'da ilgi gördü!

Almanya’nın Stutgart şehrinde 86 ülkeden çok sayıda kuruluş ve ziyaretçiyi buluşturan Uluslararası Çatı ve Ahşap Fuarı 2016’da Türkiye’yi temsil eden Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), yoğun ilgi gördü.

Didim'de yeni yapılan binaların çatıları ahşap ya da çelik olacak!

DİDİM Belediye Meclisi, CHP'li Başkan Deniz Atabay'ın önerisiyle, yeni yapılacak binalarda betonarme yerine çelik ya da ahşap çalı yapılmasına karar verdi..

Bursa İnşaat Fuarı'nda 100 yıl dayanıklı ahşap evler sergileniyor!

Betonarme daireler 130 bin liradan başlayan fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunulurken sadece 20 günde inşa edilen ahşap evler ise 70 bin liradan alıcı bekliyor.

Depreme dayanıklı ahşap evler 20 günde teslim ediliyor!

Bursa İnşaat Fuarı’nda sergilenen ahşap evler ilgi görüyor. Yangına karşı dayanıklı olan ahşap evler, 20 günde teslim ediliyor. Ada Ahşap’ın yetkilisi Hidayet Özçelik evler hakkında bilgi verdi..

ahşap çelik fuarı Haberi

ahşap çelik fuarı


Demos Fuarcılık tarafından bu yıl 7.si düzenlenecek fuar, kapı sektöründe faaliyet gösteren profesyonellere ev sahipliği yapacak. 4 gün süresince, 3 salonda, 150’ye yakın katılımcıyla 20 binin üzerinde ziyaretçi ağırlanacak. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören fuarı Azerbaycan, Bulgaristan, İran, Özbekistan, Rusya, Suriye, Ukrayna ve Yunanistan’dan da pek çok alıcı grup ziyaret...