29 / 04 / 2024

Ahşap ve Taş Yapıları Koruma Sempozyumu ordu

Ahşap ve Taş Yapıları Koruma Sempozyumu ordu

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Geleneksel Ahşap ve Taş Yapılarda Koruma ve Onarım” konulu sempozyum düzenlendi.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Funda Altunkaya tarafından kuruldu.

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

ŞOK’ta robot süpürge 4 bin TL’ye, buhar kazanlı ütü 3850 TL’ye, ahşap temizleyici 18 TL’ye düştü!

Her hafta indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımlayan ŞOK, bu haftaya özel yine ürün kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Bu kapsamda, ŞOK'ta robot süpürge 4 bin TL’ye, buhar kazanlı ütü 3850 TL’ye, ahşap temizleyici 18 TL’ye düştü. İşte 1 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Serpadoor Ahşap İmalat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Serpadoor Ahşap İmalat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Fırat tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aksen Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksen Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Şen, Muhammed Zahit Şen, Muhammet Mustafa Şen ve Osman Şen ortaklığında kuruldu.

Ahşap ve Taş Yapıları Koruma Sempozyumu ordu Haberi

Ahşap ve Taş Yapıları Koruma Sempozyumu ordu


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Geleneksel Ahşap ve Taş Yapılarda Koruma ve Onarım” konulu sempozyum düzenlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda ilk gün Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek’in de katıldığı ve iki gün süren seminerde ahşap yapıların korunması, onarımı ve doğru restore edilmesiyle ilgili katılımcılara bilgiler verildi.

SEMPOZYUM İLGİ UYANDIRDI

İTÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, Orman Endüstri Yüksek Mühendisi Demet Sürücü, Yüksek Mimar Ayşe Nüvit Bayar ve Yüksek Mimar Müge Günel’in taş ve ahşap yapıların onarımı ve doğru restorasyonuyla ilgili bilgilendirme yaptığı sempozyumda örnek çalışmalar da sunuldu.

Ahşap ve taş yapıları korumanın amacının özel değerlerin korunması, yerel, ulusal ve evrensel kimliğin tanımlanmasına yardımcı kültürel mirasın yaşatılması ve kültürel yönden sağlıklı bir yaşam çevresi sunmak...