18 / 05 / 2024

Ahsen Mesken iletişim

Ahsen Mesken iletişim

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Mesa Mesken Mesa Sahill 223 iletişim!

Mesa Mesken Mesa Sahill 223 iletişim için 0216 451 93 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Kartal Mesa Sahill 224 iletişim!

Kartal Mesa Sahill 224 iletişim için 0216 451 93 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 115 metrekareden oluşan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Çamlıca Mesa Villaları iletişim!

Çamlıca Mesa Villaları iletişim için 0216 402 11 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların alanları 240 metrekareden başlangıç gösteren projede Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da yükselen projede 40 tane bahçeli daire bulunuyor. Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim!

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim için 0312 291 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek.

Mesa Kartall satış ofisi iletişim!

Mesa Kartall satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 32 katlı tek blok halinde hayata geçirilen proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası ile inşa ediliyor.

Çankaya Park Mozaik iletişim!

Çankaya Park Mozaik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tepe İnşaat ve Mesa Mesken imzası ile yükselen projede konut teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Mesa Çamlıca iletişim!

Mesa Mesken imzası ile İstanbul Çamlıca'da inşa edilen Mesa Çamlıca 115 daireden oluşuyor. Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan proje Mesa Çamlıca iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Park Mozaik Ankara iletişim!

Park Mozaik Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 312 291 50 80. Tepe-Mesa Mesken Park Mozaik projesi 10 blok ve 3 kule halinde inşa ediliyor

Ankara Yaşamkent Park Mozaik iletişim!

Başkent Ankara'da konumlandırılan ve Tepe ile Mesa Mesken ortaklığı ile hayata geçirilen Ankara Yaşamkent Park Mozaik iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İşte Ankara Yaşamkent Park Mozaik iletişim bilgileri...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Ahsen Mesken iletişim Haberi

Ahsen Mesken iletişim

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut,işyeri,okul,otel,yurt,yol,köprü,baraj,liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri, b-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Abdurrahmangazi Mahallesi Osman Bedrettin Sk.No:16/13...