23 / 05 / 2024

Ahsen Mesken nerede

Ahsen Mesken nerede

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Mesa Mesken Çubuklu 28 nerede?

6 blok şeklinde yükselen Mesa Mesken Çubuklu 28 projesinde ön talep toplanıyor. Peki Mesa Mesken Çubuklu 28 nerede?

Tapu alım satımı nerede yapılır?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin devir işleminin resmi bir şekilde yapılması gerekiyor. Peki, tapu alım satımı nerede yapılır?

Emlak vergisi ödemesi nerede yapılır?

Emlak vergisi, gayrimenkuller için ödenen vergilerin başında geliyor. Emlak vergisi mesken, işyeri, arsa ve araziler için her sene ödeniyor. Peki, emlak vergisi ödemesi nerede yapılır? İşte yanıtı..

Kira sözleşmesinin feshi davası nerede açılır?

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracı ancak haklı gerekçelerin söz konusu olması halinde çıkarılabiliyor. Peki, kKira sözleşmesinin feshi davası nerede açılır? Fesih için dava nasıl açılır?

Platin Beytepe Evleri nerede?

Toker Mesken Yapı imzasıyla yükselen Platin Beytepe Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Platin Beytepe Evleri nerede?

Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

İçinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerini barındıran ve Tepe-Mesa mesken ortaklığı ile hayata geçirilen Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

Mesa Kartall nerede!

Mesa Kartall nerede sorusunun cevabı adres bilgileriyle birlikte haberimizde yer alıyor. Mesa Kartall projesi 32 katlı olarak tasarlanan tek blok halinde inşa ediliyor. Proje Mesa Mesken Sanayi tarafından hayata geçiriliyor...

Mesa Kartall nerede?

Mesa Mesken Sanayi A.Ş. imzasıyla yaşama geçirilen Mesa Kartall projesinde yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı Mesa Kartall nerede sorusuna İstanbul Kartal cevabı veriliyor...

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

Kızılay, 47 mesken ve Yeşilyurt'ta bir tarla satacak!

Türk Kızılayı, Yeşilyurt'ta bulunan tarlayı 1 milyon TL'ye İstanbul'da yer alan 47 adet meskeni toplamında 6 milyon 425 bin TL'ye satacak. Satışlar, Yeşilyurt tarla satışı için 13 Temmuz Cuma günü saat 15:00'de 47 mesken için ise 12 Temmuz Perşembe saat 1

Vakıfbank 7 ilde depo, işyeri, AVM, bina, mağaza, mesken ve tarla satacak!

Vakıfbank, Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Konya ve Mersin'deki depo, işyeri, AVM, mesken, bina, mağaza ve tarlaları satışa çıkardı. İlk teklifler, 30 Nisan 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar alınacak

İBB Mesken Müdürlüğü, dosya arşivlerinin düzeni ve elekronik ortama aktarılması için ihale açtı!

İBB Mesken Müdürlüğü, Gecekondu Kanunu Ve İmar Affı dosyalarının tasnifi, ayıklanması, nitelenmesi ve elektronik arşive dönüştürülmesi İşi hizmet alımını ihaleye açtı

Ahsen Mesken nerede Haberi

Ahsen Mesken nerede

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut,işyeri,okul,otel,yurt,yol,köprü,baraj,liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri, b-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Abdurrahmangazi Mahallesi Osman Bedrettin Sk.No:16/13...