03 / 05 / 2024

Ahu Yağtu boğaz manzaralı ev mi bakıyor

Ahu Yağtu boğaz manzaralı ev mi bakıyor

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kanal İstanbul dünyayı Türkiye'ye bağlayacak' görüşünü dile getirerek, "Kanal İstanbul seyir güvenliği açısından Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak" diye konuştu.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

Çanakkale Boğazı için deprem uyarısı!

Jeoloji Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale depremlerine ilişkin, "Bütün bu veriler Çanakkale Boğazının deprem potansiyeli olduğuna işaret ediyor. Bulgularımızı yetkililere sunuyorum. Dikkate alınmasını öneririm" diye konuştu.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Boğaz'dan geçen gemilerin yarısı Kanal İstanbul'dan geçse rekor olur!

İstanbul Boğazı'ndan geçen gemi sayısı 2018'de 41 bin 103 oldu. Yani Boğaz'dan geçen gemilerin, geçen yılki sayıya göre, yarısı Kanal İstanbul'dan geçse, Kanal İstanbul insan yapımı kanallar içinde en yoğun trafiğe sahip olur...

Boğaz’ın incisi yalılar yabancıların radarında!

İstanbul Boğazı’nın incisi yalılar; inanılmaz fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Aylık kirası 500 bin lira olan yalıya bile ilgili büyük.

Gerard Depardieu: Boğaz'dan ev almak istiyorum!

Fransız sinemasının efsane oyuncularından olan Gerard Depardieu, Cansel Elçin ile buluştu. Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen Depardieu, Elçin'e Boğaz'dan ev alma hayali olduğunu söyledi.

Boğaz'daki 100 yalıyı kimler aldı?

Türkiye'de yabancıya konut satışları yüzde 82 artarken, Orta Doğulu zenginler gözünü Boğaz'a dikti. Araplar, Boğaz'da 100 yalı satın alırken, kuşatma başladı.

Boğaz'ın Kedili Yalısı satışa çıkarıldı!

Boğaz'ın gözde yalıları arasında bulunan Kedili Yalı (Fatma Yaşa Yalısı) 95 milyon TL bedel ile satışa sunuldu. Kedili Yalı 6 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip. 

Ahu Yağtu boğaz manzaralı ev mi bakıyor Haberi

Ahu Yağtu boğaz manzaralı ev mi bakıyor

Geride bıraktığımız gün Bebek’te tesadüfen bir araya gelen Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz hem sohbet etti hem de Cem Yılmaz oğlu Kemal’i sevme fırsatı buldu. Ayrılmalarına rağmen çocuktan dolayı sık sık bir araya gelen ikili magazin basınına yakalanıyor. Yağtu bu durumdan rahatsız mıdır bilinmez ancak güzel ismin yeni bir kiralık daire baktığı gelen haberler arasında…


BOĞAZ MANZARALI İSTİYOR


Ulus’ta bir apartman dairesine taşınan Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.


Sözcü



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra oğlu Kemal’le Ulus’ta bir apartman dairesine taşınan Ahu Yağtu, yine kiralık ev bakıyor. Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arayan...