29 / 04 / 2024

Ahu Yağtu ulusa mı taşındı

Ahu Yağtu ulusa mı taşındı

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.

Ahu Yağtu Ulus'taki yeni evine taşındı!

Cem Yılmaz'la geçen hafta boşanan Ahu Yağtu, Ulus'taki yeni evine taşındı. Yılmaz'la birlikte yaşadığı evin önüne minik bir kamyonet getiren Yağtu, sadece kendisinin ve oğlu Kemal'in kıyafetlerini aldı.

Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Baştuğ, Garanti BBVA'nın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasına özel indirimli ürünleri tek tek duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünlerde indirim var? Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, tam yağlı beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Ayçiçek yağına dev indirim! Raflara dizildi, vatandaş marketlere koştu

Toprak Mahsulleri Ofisi İstanbul Şube Müdürlüğ ayçiçek yağına büyük indirim yaptı. Haberi duyan vatandaşlar marketlere koştu. Toprak Mahsulleri Ofisi İstanbul Şube Müdürlüğü' ayçiçek yağı 5 litre fiyatı 135 TL olarak duyurdu. 

Kadıköy Tuğlacıbaşı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi Tuğlacıbaşı Mahallesi 421 Ada 286 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Hakan Koştu: Bergama’ya ilk etapta 274 konut inşa edilecek!

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri arasında yer alan TOKİ’nin Bergama’ya konut inşa etmeye söz veren ihale duyurusunun yapılması ilçede yaşayanları mutlu etti.

Mahmut Alper Tuğsuz: Konutta seneye arz açığı olacak!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, İstanbul’da 222 bin konut stoku kaldığına dikkat çekerek, “Enflasyon ve faizlerdeki düşme trendiyle birlikte bu en fazla bir yıllık stok demek. Bu yıl yeni projelere başlanmadığı takdirde gelecek yıl arz açığı yaşanacak" dedi...

Ahu Tuğba'dan site yöneticisi ile tartışan manevi annesine destek!

Güzel oyuncu Ahu Tuğba, aidat borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştığı sitenin yöneticisi tarafından tehdit edilen manevi annesi Suzan Öktemer'in yardımına koştu...

Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor. Bizim görevimiz bu sorunu çözmek." diye konuştu...

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Ahu Yağtu ulusa mı taşındı Haberi

Ahu Yağtu ulusa mı taşındı

Geride bıraktığımız gün Bebek’te tesadüfen bir araya gelen Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz hem sohbet etti hem de Cem Yılmaz oğlu Kemal’i sevme fırsatı buldu. Ayrılmalarına rağmen çocuktan dolayı sık sık bir araya gelen ikili magazin basınına yakalanıyor. Yağtu bu durumdan rahatsız mıdır bilinmez ancak güzel ismin yeni bir kiralık daire baktığı gelen haberler arasında…


BOĞAZ MANZARALI İSTİYOR


Ulus’ta bir apartman dairesine taşınan Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.


Sözcü



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra oğlu Kemal’le Ulus’ta bir apartman dairesine taşınan Ahu Yağtu, yine kiralık ev bakıyor. Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arayan...