10 / 05 / 2024

AİBÜ yol yapımı

AİBÜ yol yapımı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde ( AİBÜ ) yapılması düşünülen yaklaşık 300 metrelik yol güzergahındaki ağaçlık alanda, yol çalışması başlatıldı. AİBÜ'de yol yapımı için ağaçlar kesildi.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın!

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak... Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın...

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

AİBÜ yol yapımı Haberi

AİBÜ yol yapımı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) yapılması düşünülen yaklaşık 300 metrelik yol güzergahındaki ağaçlık alanda, yol çalışması başlatıldı.


Alınan bilgiye göre, Gölköy Kampüsü'nde, Rektörlük ile İlahiyat ve Diş Hekimliği Fakültesi arasında bulunan boş alanlara ulaşımın sağlanması için başlatılan çalışma kapsamda, yaklaşık 300 metrelik yol güzergahındaki ormanlık alandaki meşe ağaçları kes


AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolun kendisinden önce planlandığını belirterek, "Bu planda, o bölgeye üç ayrı yol düşünülmekteydi. Deyim yerindeyse ben bu güzergahtan ikisini iptal ettim. En kısa güzergahını, önümüzdeki sene boş alanlara yapacağımız binalara ulaşımı sağlamak, merkez kampüsümüzle olan bağlantı ihtiyacını gidermek için ormandan bir yol açma ihtiyacımız oldu" diye konuştu.


Ağacın ne denli önemli olduğunu bilmesi gereken kurumların üniversiteler olduğunu vurgulayan Coşkun, "Tabi bu ölçüde geçmişten günümüze...