05 / 05 / 2024

aidat ödemeleri 2022

aidat ödemeleri 2022

Ev sahibi ve kiracılar “geçici yönetim” tarafından alınan yüksek aidattan dolayı isyan bayrağını çekti. Peki aidatlar neden bu kadar yüksek? “Geçici yönetim” krizi nasıl çözülecek? İşte ayrıtılar....

Oturulmayan konut için aidat ödenmesi gerekir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde ikamet etmediği durumda aidat ödenir mi? sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Aidatı ödemeyen kiracı ev sahibine haciz getirir mi?

Aidat ödemeleri ile alakalı olarak birçok konu merak ediliyor ve vatandaşlar tarafından da  araştırılıyor. Buna göre, kiracının aidat ödememesi durumunda ev sahiplerinin karşılaşacakları yaptırımlar nelerdir? 

Ev sahipleri dikkat! Kiracılar ödemek zorunda değil...

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan sorunlar, sıkıntı ve anlaşmazlıklar son zamanlarda da giderek artıyor. Kiracıların ev sahipleri ile yaşadıkları sorunlar artarak devam ederken kiralık evlerin aidat ödemeleri taraflar arasında sorunların olmasına neden oluyor. İşte haberin detayları...

Yıllardır ödenen kart aidatları geri alınacak mı? İade aidat ödemeleri için ne yapmak gerekir?

Milyonlarca kredi kartı kullanıcısının aidatları geri ödenecek. Binlerce lira ödenmiş olan kart aidatları konusunda yapılan açıklama ile tüm kartı olan vatandaşlara müjde verildi. 

İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Apartman ve site aidatlarına yönelik 2022 yılına ait veriler yayımlandı. Rapora göre apartman ve site aidatları 2022'de, bir önceki yıla kıyasla yüzde 83 arttı. İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak, yattı mı? Ocak ayı sosyal yardım paraları hesaplara geçti mi?

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak 2022? sorusunun yanıtı en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki, Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? Ocak ayı sosyal yardım paraları yattı mı?

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri merakla bekleniyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen 2500 TL'yi alacak! Doğalgaz destek ödemeleri 2022...

Doğalgaz desteğinden faydalanan milyonlarca vatandaş yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? Doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Hesaplara her ay 1250 TL yatırılacak! Aile Destek Paketi Aralık ayı ödemeleri yattı mı? 2022 Aile destek parası...

Aile Destek Paketi'nden faydalanan milyonlarca vatandaş "Aralık ayı ödemeleri yattı mı? sorusuna yanıt arıyor. Her ay 850 ile 1250 TL arasında yatırılan destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı gün merak ediliyor. Peki Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Peş peşe belirlendi! Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Yeni ay aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 1250 TL'yi PTT'den kimler alacak? 

Aralık ayı Aile destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih merakla araştırılıyor. Peki 2022 Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi belli oldu mu?

Milyonlarca üniversite öğrencisi tarafından merakla beklenen KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçları 16 Aralık Cuma günü belli oldu. Peki, KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi açıklandı mı? İşte detaylar...

aidat ödemeleri 2022 Haberi

aidat ödemeleri 2022

Hürriyet Gazetesi Yazarı Oya Armutçu sitelerde "geçici yönetim" tarafından alınan yüksek aidatlara ilişkin yazdığı yazısında "Adı geçici olsa da onlarca yıl sitenin yönetiminde kalan, 'geçici yönetim'ler başlı başına sorun haline geldi. Okurlarım, 'geçici yönetimler'in koyduğu fahiş aidat, hesap verilmemesi, görev süreleri bittiği halde Genel Kurul’un (GK) toplanıp yönetimin devredilmemesi, borçsuz maliklere 'Yönetim değişmesin' diye tapu verilmemesinden yakınıyorlar. Bu sorundan nasıl kurtulacağınızı anlatan İstanbul Barosu avukatlarından Kat Mülkiyeti Hukuku uzmanı avukat Mustafa Şeref Kısacık, "Görev süresi en fazla 10 yıl. Görev süresi bittiği halde geçici yönetim Genel Kurul’u toplamıyor, yönetimi devretmiyorsa malikler mahkemeye başvurmalı" diyor" diye belirtiyor. İşte Hürriyet yazarı Oya Armutçu'nun konuya dair yazdığı yazısı...

"İstanbul, Ankara, İzmir başta büyük kentlerdeki devasa sitelerde 2017’de yasal değişiklikle inşaatı yapan şirketlere...