02 / 05 / 2024

Aile Hekimi

Aile Hekimi

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Doktor maaşları ne kadar oldu? 2022 Devlet hastanelerinde Aile Hekimi, Uzman, Pratisyen, Asistan doktor maaşı ne kadar?

Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi dönemi sonrası çalışma saatleri uzayan ve daha çok nöbet tutmak zorunda kalan doktorlar maaşları konusunda da sık sık gündeme geliyor.

Ek ödeme yolda! 1 Eylül’de 2022’de geliyor!

Yeni yayınlanan Resmi Gazete'ye göre aile hekimlerine, halk sağlığının geliştirilmesine katkı sağladıkları ve halkın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırdıkları için destek ödeme geliyor. İşte haberin devamı…

Üst üste rapor alınabilir mi? Aile hekimi üst üste rapor verir mi?

Üst üste alınan raporlar çalışan kişilerin aklına belli başlı soruları getirmektedir. Onlardan biri de “Üst üste rapor alınabilir mi? Aile hekimi üst üste rapor verir mi?” İşte bu soruların yanıtları!

Doktor maaşları ne kadar oldu? 2022 Devlet hastanelerinde Aile Hekimi, Uzman, Pratisyen, Asistan doktor maaşı ne kadar?

Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi dönemi sonrası çalışma saatleri uzayan ve daha çok nöbet tutmak zorunda kalan doktorlar maaşları konusunda da sık sık gündeme geliyor.

Ülkü Uçar: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, emlak alım satım işleri sırasında ve sonrasında Tapu Müdürlüğü’nde ve belediyede ön araştırma yapılması gerektiğini söyledi. Uçar, “Aile Hekimi gibi Emlak Danışmanımız da olmalı” dedi.

Aile sağlığı merkezlerinin kiraları artırıldı mı?

Sağlık Bakanlığı: "Ülke genelinde bu yıl için kiraya verilen binaların bedeli, her bir aile hekimi için ortalama aylık 350 liradır. Dolayısıyla haberlerde yer alan '25 metrekare yere 3 bin lira kira bedeli' ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.

Ali Ersoy ve Beşikkaya Mahalleleri Aile Sağlık Merkezi ihalesi 4 Ağustos'ta!

Ali Ersoy ve Beşikkaya Mahalleleri Aile Sağlık Merkezi inşaatları, Altınağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Ağustos saat 10.00'da Fen İşleri Kampüsü'nde ihaleye çıkacak.

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi ihalesi 1 Ağustos'ta yapılacak!

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi ihalesi Altındağ Belediyesi Fen İşleri tarafından gerçekleştirilecek. Karapürçek'te yapılacak Aile Sağlığı Merkezi'nin ihalesi ise 1 Ağustos 2014'te saat 10.00'da yapılacak.

Aile içi ev satışı!

Aile içi ev satışı, bir bedel karşılığında yapılıyorsa bu işlemin "satış" olarak; bedel karşılığı olmadan yapılıyorsa bu işlemin ise "hibe" olarak değerlendirilmesi gerekiyor. İşte aile içi ev satış işlemleri...

Tire'de Aile Sağlığı Merkezi'ne örülen duvar yıkıldı!

İzmir Tire'de Aile Sağlığı Merkezi'nin ortasına bir gece ansızın örülen duvar İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün girişimleriyle yıkıldı. 20 bin kişinin yararlandığı sağlık merkezinde hizmetler günlük akışına döndü.Ruhsatta ayrı görünüyor

4 bin taşınmaza aile şerhi!

Aile konutu şerhi eşler arasında evlilik birliği devam ettiği sürece geçerliliğini koruyor. Evlilik cüzdanı ve ikametgâh ilmühaberi ile tapu müdürlüğüne başvuru yapılabiliyor.Aile şerhinden en çok kadınlar faydalandı...

Aile şerhinden en çok kadınlar faydalandı!

Geçen yıl ülke genelinde 8 bin 890 gayrimenkule Aile Konut Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 aymda ise 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 ayında en çok İstanbul'da aile şerhi konuldu.

2014'ün ilk beş ayında 4 bin gayrimenkule 'Aile Konutu Şerhi' konuldu!

Geçtiğimiz yıl büyük bölümünü kadınların oluşturduğu 8 bin 890 kişi, eşlerinin adına kayıtlı gayrimenkulün kendilerinden habersiz satılma riskine karşı " Aile Konutu Şerhi " hakkında faydalandı...

4 bini aşkın taşınmaza aile şerhi konuldu!

Geçen yıl ülke genelinde 8 bin 890 gayrimenkule Aile Konut Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 ayında ise 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu.

Yılın ilk 5 ayında 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu!

Geçen yıl ülke genelinde 8 bin 890 gayrimenkule Aile Konut Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 ayında ise 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu.

Aile Hekimi Haberi

Aile Hekimi

Sağlık ocakları ve aile hekimlikleri vatandaşlar tarafından sık aratılan konuların başında geliyor. Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor? Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? İşte 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri..

Vatandaşların hastaneden önce ilk geldikleri durak olan Sağlık Ocakları, diğer adıyla aile hekimlikleri hemen her mahallede yer alıyor. Vatandaşlar genellikle hastaneden önce hastalık başlar başlamaz aile hekimlerinin kapısını çalıyor. Devlet tarafından hizmet veren bu sağlık kuruluşlarına her mahallede rastlamak mümkün.

2022 SAĞLIK OCAĞI ÇALIŞMA SATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Ülke genelinde sağlık ocakları saat 08:00'de açılmaktadır. Son hasta kabul saatleri ise 17:00.

Sağlık ocağı öğle tatili arası ise saat 12:00 ile 13:00 arasında. Ve...