05 / 05 / 2024

Airport 24 basın ekspres

Airport 24 basın ekspres

Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri için düzenleyeceği basın toplantısını 15 Nisan'a erteledi.

İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri 8 Nisan'da satışta!

Halkalı İstasyon Caddesi'nde yer alan İstasyon 24 ve Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek olan Airport 24 projelerinde ön talep süreci devam ediyor. Projeler 8 Nisan'da görücüye çıkıyor.

İstasyon 24 ve Airport 24 lansmanı!

24 Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinde 14 ve 15 Şubat tarihlerine özel olarak ön talep iskontosu yer alıyor. Peki İstasyon 24 ve Airport 24 lansmanı ne zaman yapılacak?

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem'in basın toplantısı 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi!

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keleş Center Airport projesi 18 Ekim'de basına lanse edilecekti ancak Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna basın lansmanı 24 Ekim'de!

Luxera Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin basın lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. 

Keles Center Airport basın lansmanı 18 Ekim'de!

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keles Center Airport projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor.

Cubes Ankara basın toplantısı 24 Nisan'da!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara” basın toplantısı 24 Nisan'da yapılacak.

Kuyaş Gayrimenkul'den Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

Eskişehir Odunpazarı Basın Parkı 24 Temmuz'da açılacak!

Odunpazarı Belediyesi tarafından peyzaj düzenleme çalışması yapılan Basın Parkı’nın 24 Temmuz' da hizmete açılacağı öğrenildi. Parkta, süs havuzu, interaktif Oyun alanları, satranç alanı ve amfi oturma alanının yanında açık hava kütüphane de olacak.

Mostar Life Grand Houses projesinin basın toplantısı ertelendi!

24 Mart'ta yapılması planlanan Mostar Life Grand Houses projesi basın daveti ileri bir tarihe ertelendi.

Say Yapı Yooistanbul basın toplantısı 24 Mart'ta!

Say Yapı, İstanbul'da lüks Residence kavramını değiştiren yatay mimarisi ile dikkat çeken 'yooistanbul' projesindeki son gelişmeleri paylaşmak üzere 24 Mart 2016 tarihinde basın toplantısı düzenleyecek.

Airport 24 basın ekspres Haberi

Airport 24 basın ekspres

Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.


24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz ile 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay’ın ev sahipliğinde yapılacak toplantı 15 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 10.00- 12.00 arasında IZAKA Restaurants (Park Bosphorus Hotel'in teras katı)'nda yapılacak.


24 Gayrimenkul iletişim

Telefon: 0212 698 98 55