24 / 05 / 2024

Airport Gayrimenkul kimin 

Airport Gayrimenkul kimin 

Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Cem Ertaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Cem Ertaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul Airport City yabancıların dikkatini Türkiye'ye çekecek!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, İstanbul Yeni Havalimanı projesi içinde yer alacak İstanbul Airport City'yi, uluslararası gayrimenkul yatırımcıları ve gayrimenkul piyasasının dikkatini tekrardan Türkiye'ye çekecek önemli bir proje olduğunu ifade etti.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı.

24 Gayrimenkul 2 projesinde satışlarının yüzde 40'ını tamamladı!

24 Gayrimenkul, İstanbul Halkalı ve Basın Ekspres'te inşa ettiği iki yeni projesinin yüzde 40'ını bir ay içinde sattı. 100 milyon TL'ye mal olan İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri havaalanı, hızlı tren ve metroya yakınlığı ile dikkat çekiyor..

24 Gayrimenkul Airport 24 ve İstasyon 24 projelerini tanıttı!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini tanıttı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki proje, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakın konumda.

Airport 24'te metrekaresi 4 bin 130 TL'den başlayarak değişiyor!

24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres'te iki yeni projesini satışa sundu. Airport 24'te metrekare fiyatı 4 bin 130 TL'den başlıyor..

24 Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini görücüye çıkardı. İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri havaalanı, hızlı tren ve metroya yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Airport 24 ve İstasyon 24 projeleri 100 milyon TL yatırımla Halkalı'da yükseliyor!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini görücüye çıkardı. İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinin toplam yatırım değeri 100 milyon TL.

24 Gayrimenkul 10 yılda 10 bin birim inşa edilecek!

24 Gayrimenkul, İstanbul'da 100 milyon liralık değeri olan 2 projeye başlayacağmı açıkladı. Halkalı'da 'İstasyon 24' ve Basın Ekspres'te 'Airport 24' adlı projelere başlayan firma 10 yılda 10 bin birim inşa edecek.

24 Gayrimenkul 10 yılda 10 bin konut üretmeyi hedefliyor!

24 Gayrimenkul, İstanbul'da 100 milyon lira yatırım değerine sahip iki projeye başlıyor. Halkalı'daki İstasyon 24 ve Basın Ekspres Yolu'ndaki Airport 24 projelerini satışa çıkaran 24 Gayrimenkul, önümüzdeki 10 yıl için projelerini de hazırlıyor

Airport Gayrimenkul kimin  Haberi

Airport Gayrimenkul kimin 

Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Cem Ertaş tarafından kuruldu. 

Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul,insaat,arsa,arazi,emlak,alım satımı yapımı ve tadilatı ile kiralanması veya kiraya verilmesi konularında aracılık etmek.Her türlü insat malzemeleri alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmelerdüzenlemek. 4-Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres; YENİBOSNA MERKEZ MAH.ATATÜRK CAD.A APT.NO.25/1...